En bulldeg,,,
ska man baka bullar så gäller det att hitta grymma ingredienser,
De får inte vara för gamla eller för nya.
Sen vill man inte ha för mycket lulllull i dem heller, så skippa russin och sånt tjafs.
När man väl ska till att knåda degen så får man inte hålla på för kort eller för länge för
då kan degen bli konstig.
Lagom är bäst, ungefär när degen lämnar kanterna på bunken. Då är det dax för jäsning.
eller hur Reneé
De får inte vara för gamla eller för nya.
Sen vill man inte ha för mycket lulllull i dem heller, så skippa russin och sånt tjafs.
När man väl ska till att knåda degen så får man inte hålla på för kort eller för länge för
då kan degen bli konstig.
Lagom är bäst, ungefär när degen lämnar kanterna på bunken. Då är det dax för jäsning.
eller hur Reneé
Kommentarer
Postat av: Kakmonstret
BULLE!!! Ge mig!!
Lite kaffe också tack!
...o Bacon
Postat av: ewe
flanders,,, räckte inte 1kg bacon i lördags???
Trackback