True man show...

Satte upp nya gardiner idag, shit va fint det blev. Inte nog med att det blev fint nu ska jag äntligen få ha sovmorgon. Har inte haft en sovmorgon sen jag flytta in i lägenheten. Varenda morgon vid åttasnåret har jag vaknat av att solen skriker mig rätt i ansiktet.
- Vakna ditt lata arsle, du måste upp nu!
Tycker den ja. Skitsol.
Men nu, nu har jag lurat den. Nu ska jag få sova... Ahhh va skönt det ska bli. Riktigt längtar tills på söndag. Undra om jag ska stänga av telefonen. Ja de ska jag,,, ingen får ringa mig.

Det gick iallafall bra med Gunnar. Var lite nervös att han skulle märka min frånvaro från gymmet. Men all cykling och gång har tydligen lyckats dölja det för han tyckte jag var grymt stark. Blev mkt skratt som vanligt, den mannen kan nog inte vara allvarlig när han ska träna mig... Han ber mig göra armhävningar och under tiden jag så snällt försöker åstakomma något som ser ut som en armhävning. Droppar han små fina kommentarer, Ewe du ser ut som en giraff. Ewe Mekka ligger inte ditåt, sluta be! Ewe den där gills inte, bara för att du har bröst så har du inte så stora. Tror han på fullt allvar att man kan koncentrera sig och göra ordentliga armhävningar,,,, verkligen inte. Men vad skulle jag göra utan honom. Gå på gymmet rycka lite löst i maskinerna och sedan gå hem och tro att jag gjort någon nytta, tur att han finns.

Fuck off and Die- du är för ful för mig och din morsa hon går för en hundring!

Får man säga så? Får man känna så? Är man pungig hur illa får man bete sig mot omvärlden...? Känns som att om jag är elak mot världen, är världen elak mot mig. Hur ska jag då bli glad igen? Ahhh känner att det finns saker som man måste få säga och göra ibland. Fast kanske inte hela tiden. Låter tiden lösa det!

Idag har jag lyckats göra två av mina favoritsysslor. Först åkte jag bil med jättehög musik. Å nu ska jag iväg och träna med Gunnar. Vilken Torsdag. Även fast det är en pungig dag. Syrran säger att jag har förbrukat ortdet pungig och att jag inte får säga det någo mer. Men det tänker jag göra ändå.
Så det så....

image2

RSS 2.0