aj

shit va ont i ögat jag har........... Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Titta va fin!

Ahhh min nya mp:3a shit va skönt, nu kan man lyssna på musik utan att sitta ner och hålla i maskineriet! Nice!

image203

Bäst nu,,,

image202


Detta är för tillfället min bästa sko, den högre är faktiskt lite bättre än den vänstra. Hmmm skumt!

Har varit och jobbat på Stadium ikväll, shit nu börjar vårkläderna komma, vill ha massor...!!! Borde dessutom köpa nya springskor så att jag verkligen får skäl till att ta träningen mer seriöst. Men så fort den här snön är borta från gatorna ska jag ge mig ut! I promise,,,, får fortsätta med mina fina hemmaövningar.

Stadium imorrn igen,, sen ska jag till Brollan och spana på en ny Mp3:a å ja jag vet, jag har köpstopp hela månaden men en ny Mp:3 borde inte räknas då jag faktiskt använder den mer än 5timmar/dag och min nyvarnade stänger av sig så fort man inte sitter ner och håller den i handen.

Pöss!!

GLAD PÅSK!

image201


Jag borde ha blivit konditor :)

Civilrätt...

uhh det är fredagkväll och vad gör jag?
Sitter och pluggar juridik, ahhh mysko. Men det finns inge på tv, jag börjar jobba sju imorgonbitti.

Det jobbiga är att det inte är så speciellt roligt. Detta kommer vara den svåraste kurs för mig. Allt annat kommer vara en dans.


Sushikväll!

För att fira att vi faktiskt ska ha ett litet minipåsklov (iofs ska de flesta jobba men någon dag extra ska man ju få va ledig) så hade vi vinkväll igår. Anna, Miranda, Reneé och jag gjorde hemmagjord Sushi och drack lite vin.. Supertrevligt blev det.

image195

image196


Erik & Mackan, hela och rena!

hihi,,, rekommenderar starkt!


image194

Laxsmurr!

Godaste maten ever!!!

Varmrökt lax med gräslökssås 4port

4 bitar varmrökt lax
1 burk lätt creme fraiche
1 kelda matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning eller grönsaksbuljong
1 pkt fryst gräslök eller färsk
Svartpeppar och Salt
kokt potatis

1. Koka potatisen
2. När potatisen nästan är kokad, blanda creme fraice och grädden. Koka upp ha i buljongtärningen
och gräslöken. Låt sjuda en stund. För tjockare sås ha i lite maizena.
3. Salta och peppra lite efter behag
4. Ta bort skinnet på laxen och servera alltihopa med en valfri sallad. Jag älskar spenat till!

Smurrummmmbumm va gott!!!


Lite roligt är det, jag tar ganska ofta kort på konstiga saker. Speciellt min mat men när jag laga min favvorätt så gjorde jag inte det. Så tyvärr så blev det ingen bild. Mayby next time! Pöss

Får bli en bild på en lax istället

image193

http://www.havsoringpaosterlen.se/bilder/elias_lax.jpg

Att det dessutom råka följa med en söt en kille vid namn Elias som hade fått upp en lax på 9.3kg! hatten av, bra fiskat.


Livs levande mumma...

Shit pommes frites,
Det var länge sen man blev till sig så över en komiker. Eller? Jo banne mig. Jag är väl inte den som följer sveriges humorelit på första parkett utan sitter gärna på läktaren och kikar. Inte för att jag inte tycker att det finns roliga komiker i Sverige mer för att tiden inte finns där.

Men Bjärta han du, med lite smör på. Vill bara ha mer, mer och lite mer.... Ohllallalalala


image192


Bilder!





Först lite bilder på LaFamilia, Mami, Papi sen lite senapi som hyllning till Styvpapi sen i slutet är det någon smurfi.... Smurfi är i detta fall Frida om nu någon är osäker. :)



Sen avslutar vi med lite ögonblicksbilder från "verkliga" livet... Under tunneln i Sumpan, tjejtoan på Kvarnen, Maten på KingTan som jag gjorde ett konstverk av och FEK2:ans studier.

Oförglömligt!


Färdiga!

Wieee äntligen. :)
Tre veckors hårt slit är klart. Jag måste nästan säga att jag är lite kär i vårt färdiga resultat. Kan man säge så? Eller blir man för egenkär???
Klart man inte är, vi är bäst. Helt enkelt.

Nu är det bara redovisningen imorgon. Bahhh vi ska även göra klart en opponering av en annan grupp. Det känns sådär att påbörja något nu när det känns som att arbetet är klart.

Jag kan tyvärr inte lägga ut detta arbete här, det är lite för långt.

Tori i Bevvan

Det är väl synd att använda starka i ord mot människor men Tori "Donna" Spelling är en som jag inte har gillat särskilt mycket under årens lopp.

I Bevvan kommer jag ihåg henne som tjejen som man alltid störde sig på vad hon gjorde. Inget kändes riktigt rätt, om nu något i Bevvan kunde göra det. Shit va man följde den serien... Helt otroligt. Men det var ju det bästa som gick att se under sin uppväxt. Tror jag har sett alla avsnitt i iaf de fyra första säsongerna. Hur länge gick Bevvan?? Såg man längre.

Men Iaf angående Tori, när hon gjorde det där RL programmet om hur hon skulle öppna någon form av B&B så höll jag på att dö. Jag kunde inte titta klart på ett avsnitt, hon är skum och måste vara väldigt pengastyrd.

Hon skulle nog behöva dra sig tillbaka och bara göra något som inte involverar rampljuset, där passar hon nog bäst. :)

I En Annan Del Av Köping

Jag vill ha mer.......... De är så roliga att och mysiga att titta på. Det måste vara mitt favvoprogram all times. Kan vara hur lessen eller deppig och så tittar jag på IEnAnnaDelAvKöping så blir jag genast mkt glader. Linda och Tobbe är ju klart de bästa. Eller alla är ju bäst med de är så klockrena. :)

Tobbe!!

Ond Banan....

Jag är inte en person som lätt blir arg, sur eller grining. Däremot kan man såra mig lätt och jag kan bli lessen väldigt fort, på ett eller annat sätt. Tex gråter jag ju så fort någon annan gråter och det spelar ingen roll om det är på film, tv eller i verkligenheten. Folk tittar på mig konstigt när man ser på film tillsammans men det kan jag ta.

 Anyway!

Igår var verkligen en pissdag, men ändå på något sätt så är jag inte så arg och sur som man borde ha  varit. Skumt! Ehh absolut men det är bara jag. Jag tappade både körkortet och SL-kortet. Buhuuhuuuhu!! Till råga på allt så har jag inte blivit frisk ännu, så allt tar dubbelt så lång tid. Ta in meningar tar en evighet bara för att huvudet känns som sockervadd.

Men men.... Vakna nyss skönt. Ska kolla igenom vårt arbete nu och försöka sluta ha dåligt samvete för att jag bara ligger och försöker bli frisk.

image182

Vi är eniga!

Malin, Frida och jag är eniga. Denna man hamnar direkt på ligglistan. Inga problems.......

Björn Gustafsson

H&M köper Cheap Monday och Monki...

Lite lustig är det. Vi håller på och skriver en etableringsrapport för Monki hur det skulle bli om de öppnade i antingen Nacka Forum eller SicklaKöpcentrum. Så går H&M och köper upp dem. Kul...
Okej nu har de köpt 60% av aktierna men hur kommer egentligen detta påverka märket? De säger så fint att det ska fortsätta driva det som ett enskilt dotterbolag men känner man H&M rätt så kommer de nog vara där och peta. Ska bli intressant att se hur det verkligen blir.

H&M köper Monki

Inte för att skryta...

Hej Ewelina!

Du har fått betyget VG på kursen Ledarskap. Gratulerar!

Hälsningar

Malena



Men där plocka man hem ett till VG! Kettjing

Pollensäsong,

Varför ska jag alltid glömma  bort att jag är pollenallergiker. Varje år. Helt sjukt. I år fick du va ensam om att komma på det MatttePatte.

Jag och Mats från Trossen brukar alltid sitta och snuva och snörvla och vara sjukt trötta och hänginga. Vi är båda allergiska mot den första pollen. Han blir lite värre än vad jag blir. Jag blir mest trött och hänging. Han får allt ihopa. I år kom det lite tidigare, men igår jag var som värsta pingpongbollen. Tjock i huvudet och bläig. Men jag kom på vad det var så jag gick till apoteket och köpte som pills så nu känns det bättre. Blev lite rackig i halsen dock det är lite ovanligare för min pollenreaktion. Men men.....


idag blir det suprise för Lisa. Jag tror inte att hon läser detta eftersom hon sitter i sovrummet här i Sumpan och lär inte läsa detta. :)

Hon tror att hon och Johan ska gå på galej här i Stockholm men i själva verket så ska hon få åka på BirkaCruise med mig, flan, frida, Jenny och Johan.

SURPRISE!!

RSS 2.0