Tjejsnack V.31

Här kommer tjejsnacks frågor för v.31. Flanders! Du glömde sist... Hoppas pizzan smaka, du var lite värd den efter allt springande.

Har du körkort och hur länge har du haft det?Om inte, ska/vill du ta? Motivera!
Yes, off course! Haft det i fem år, 26dagar och 10timmar.

Äger du en bil, vilket märke? Om inte, skulle du vilja ha en bil om du hade körkort? Motivera!
Ja än så länge... Försöker bli av med den. Min lilla pärla. En Saab 9000Cd -96:a mörkblå. Ahhh va den är fin.

Vilken är din favoritbil? Motivera!
Just nu är det min egen, vill inte skiljas!

På vilka sätt tar du dig oftast fram?
Cykel eller till fots. Don´t leave home without my bike. :)

Vilka fordon har du åkt/skulle vilja åka? (Ex. bil, båt, buss, flyg, spårvagn osv...)
Jag har åkt alla dessa fordon. Åker gärna alla igen!



Mina bästa spartips!

1. Istället för att gå på saloon och vaxa benen, vaxa själv. Fördel= 79.50 istället för 300. Nackdel=Man går på efterspaning på jakt efter envisa hårstrån i flera dagar, och you have to be bendy!
2. Låt SEB-bankomate sluka dit Visakort, det tar minst 3-5bankadagar att få ett nytt och undertiden har man ju inga pengar. Har man inga så kan man inte göra av med några.
3. Hångla med en snubbe varje fre och lördagkväll, då sitter du inte och messar och ringer fyllesamtal till alla i hela telefonboken. Billigt nöje!
4. Ta inte med telefon någonstans... glöm den helst på något ställe som du inte hittar tillbaks till.
5. Sov mycket, ingen kan slösa pengar i sömnen.

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt!



Jag har gjort det!

image92

Jag har klippt mitt statoilkort. Mitt älsklingskort. You where a god friend gonna miss you!

Okej... lite sent!

Ja jag vet det är lördag och det har ännu inte kommit någont vrålåk från i torsdags. Men jag har varit lite busy. Är lite sjuk så man måste hinna sova lite eftermiddagslurar och sen var det dax att städa lite. Mina strumpor blev väldans svarta lite väl fort. Men bättre sent än aldrig! Vi var ute efter något svart den här gången. Vi hitta tre men det blev denna pärla som vann. Oj vilken fin en. Vill ha mmmm.

image90

image91

Have no fear, Ewe is here!

Alexander Vinokourov!

Fuck off and die!
Shit va jag har varit glad för hans skull att det har gått så bra efter skadan men jag vet  inte ens var jag ska börja... BESVIKEN å det grövsta!

yippee ki yay mother fucker!

Last night, couldn´t even get an answer...
Shit vad jag sov gott igår natt. Var som klubbad. Älskar verligen de nätterna, kanske var det för jag börja tolv idag eller så var det för att jag börjar känna mig sjuk. Men guuuuud va skön min säng var. Hoppas jag sover riktigt skönt inatt oxå.
Fast först ska jag läsa ännu mer Harry Potter. Det börjar hända spännande saker nu. Min engelska börjar komma ikapp. Nu har hjärnan hittat den gamla ordboken och fått upp tempot.

En vinst för mig! jag har haft matlåda med mig i över 1½ vecka, jippie vad duktig jag är. Kan bara Trobo komma med det nya kylskåpet snart så är det storkok på allvar som gäller. Man kan inte storhandla så mycket man vill när man inte har frys. Men jag har blivit riktigt duktig på att inte småhandla. Jag kör trixet med att inte ha med mig några pengar överhuvudtaget.
Eftersom jag, malin och Frida är på väg mot ett nyttigare liv så är det här med matlåda något som är väldans bra. Man planerar dagen på ett helt annat sätt. Man vet vad man ska äta dagen efter och då kan man utesluta allt onyttigt.
Så idag var det rotsaker för hela slanten.... Gott? Nja det var godare igårkväll...

Bra skit!


Tjejsnack V.30

Tjejsnack Vecka 30

Vilka av Sveriges [7 underverk] har du besökt/vill besöka?

Jag har besökt:
Visbysringmur, Wasaskeppet och Globen. Jag vill se alla!

Vilka av Världens [7 underverk] har du besökt/vill besöka?
Jag har inte sett något... men jag vill besöka alla!

Vilken plats/byggnad skulle du vilja kalla ett riktigt underverk och varför?
När man åker till fjällen så passerar man ett valv med granar, när det är snö på dem så vill jag kalla dem ett underverk! Annars tycker jag vår skärgård är ett underverk!

Vilken artist skulle du kalla för ett riktigt underverk och varför?
Jag skulle nog inte kalla någon artist för ett underverk. Men Timbuktu är nära nog. :)

Har du gjort något som i dina ögon är ett underverk, vad?

Jag satte upp en hylla i mitt vardagsrum... det är ett underverk!

Flanders, du vet vad som gäller!


ja,,, Hi my name is!

image89

Jag tycker om min telefon... :)

Alexandre Vinokourov!

Etappseger... Han är grym! Oj oj oj... Hatten av.

Fire!

Drinkkväll på Fina Fisken, värsta trevliga kvällen. Det var länge sen jag var ute och hade det så gemytligt trevligt. Gick och tog en fika med Dandan han föreslog bärs på Fisken, hade egentligen planerat för hemmakväll. Men han övertala mig. Väl där tycker han att vi ska ha drinkväll, jag är inte den som är den. Satt runt elden och drack massor av goa drinkar. Oj oj oj...  Godast var nog fildelcastro, massor av Lime men jag tyckte ändå om den skumt.

Självklart stod jag och köa för Harry Potter inatt klockan ett. Hade stenkollen på klockan så vid tio i ett gick jag till vakten och hörde om det var lugnt att jag pös iväg en stund. Ja visst sa han men då kostar det 50:- att komma in igen. 50kr är du tokig tänkte jag.... Men efter att jag hade förklarat vad jag skulle göra så sa han att det var den mest skumma bortförklaringen så jag undkom betalningen. Shit vad förvånad jag blev uppe på bokhandeln, det var grymt mycket folk. Men jag fick min bok innan de tog slut. Så nu är det bara att stäckläsa. Wieee




Torsdagsbilarna!

Denna torsdag var det svårt att välja bil. jag ville ha en grön till och börja med... men det sluta vid en lila.

image83


Denna torsdag så spelade T-cats på fyren. Wiee va de är bra. Synd bara att de körde samma låtar som förra gången. Tycker gott att de kunde ha haft några fler Elvis och Johnny Cash. Vi har länge suktat på att få köpa deras t-shirtar så vi kunde bli fullblodsfan, men de var slut. Förhoppningsvis har de med några nästa torsdag.






Harry Potter!

Jag börjar känna mig smått fixerad vid Harry Potter. Vi har kört ett Harry Potter race i några dagar för att komma i rätt stämmning inför den femte filmen. Oj vad jag tycker att de är bra...
Jag kan komma på mig själv med att stå och dagdrömma om hur det skulle vara att gå på Hogwards. Det känns ibland även som att Harry Potter skulle kunna vara på riktigt. (Inte helt friskt...)

Jag är iallafall inte ensam om detta problem. Flanders, min Harrypotter vän ringde mig idag och berätta att han hade drömt att han var elev på Hogwards.

Läste i tidningen om en tjej som var helt fixerad vid böckerna och filmern. Hon tyckte om Slytherin... Jag säger bara det, slytherin.

Inatt klockan ett är det jag som står utanför bokhandeln för att köpa mig ett exemplar av den nya boken. Jag vet att jag inte kommer att vara ensam. Helena på jobbet ska oxå ner och Sara kommer att jobba. Hon har lovat att hålla en bok åt mig. :)

Jag kommer säkert att tjura till den här boken. Förra boken grät jag floder... är så blödig.


Favorit i repris!

You don´t score if you don´t get any!

I get it!


Pung!

Ja pung! You heard me....
Jag säger pung, pung och åter pung!

Se upp i backen annars får du en pung i nacken!

image82


Tjejsnack V.29

Vad har du alltid hemma?

  • I skafferiet? Hmm ananas på burk, hel tomat på burk och svamp på burk.
  • I kylen? Buljong
  • I frysen? Kyckling
  • I kryddhyllan? Pepparkorn
  • I fruktskålen? Galiamelon, nektarin
Okej, den här veckan får Flanders oxå svara.... inte gråta!

Impad!

Gotland kommer ju alltid vara nummer 1, men jag har fått en ny liten idol. Han imponerade stort igår genom att genomföra en bergsetapp nysydd.... Alexandre Vinokourov! 44:e plats efter sjunde etappen. Jag hoppas han håller hela touren.

image81


Starkare än starkast, ja vem vill inte vara stark?

Those flashing lights come from everywhere...


Varför blir jag alltid så här? Sitter uppe och gör inget vettigt, gå och sov istället. Nä det kan jag ju inte,,, det är ju lördag. Känner mig verkligen inte på humör att sova. Men vad är alternativen? Antingen hänger jag med Frida, Linda och Malin till Tullen. Känns verkligen inte lockande, är väldans trött på det stället och halva sommaren har inte ens gått Eller så går jag ut och går. Den idén går ju bort på en gång, det spöregnar.

Finns det några vänner som är vakna så här dax som känner för att prata i telefonen? Hmm inga nyktra, kanske Carro men hon håller väl på att ta farväl av Pelle. Tycker väldans synd om dem... har nästan precis träffats och så ska han åka iväg till Boden,,,,,,,,,,, jättelänge.

Ska kanske ta upp en gammal hobby? vilken då... en lugn och stillsam en som inte väcker mina grannar. Funderar på målning. Undra var mina saker är? Säkert undanpackade i någon låda på ett smart ställe....

Ahhhhhhhhhhhhh

Veteranbilar!

Okej nu är det torsdag... Vi har hittat en, en pärla på veteranbilsträffen. Bubblor sviker aldrig!
Denna röda var verkligen fin. oj oj

image80

Gottegryn...

Ha ha... bra sagt!

Gotland 29:eplats idag...

image79


Jag vet att han inte kommer att vinna Tour de France men jag håller ändå på honom!


Tjejsnack V.28

Har du internetbank, vilken? Om inte, varför?
Ja, jag har Swedbank.

Brukar du posta något med snigelposten, vad?/Om inte, varför?
Ibland, mest saker som inte går att besvara på annat sätt. Sen blir alla vykort med snigelpost.

Brukar du handla, eller skulle kunna tänka dig att handla på internet? Vilken typ av saker?/varför inte?

Ja jag handlar på internet. Kläder och prylar. Mkt filmer och böcker. Sen tycker jag om att vara inne och köpa julklappar på nätet. Jättesmidigt

Har du sålt något på internet, eller skulle du kunna tänka dig att göra det? Vad/varför inte?

Jag har sålt min bil på blocket.

Vad är det bästa OCH sämsta med snigelpost? Med mail? Vilket föredrar du?

Det bästa med SP är att det känns lite mer personligt och mysigt. Sen blir jag alltid lika glad av att få post oavsett vad det är. :) Det sämsta... oftast är det räkningar. Med mail, bästa=det går fort sämsta=känns inte lika viktigt.
Jag fördrar de båda men det beror på posten.

Dessa frågor kan besvaras av alla tjejer. Kopiera dem gärna och svara på dem under kommentarer.

Min kärlek....

Åhhh vad jag är sad. Har satt ut min bebis på Blocket. Undra om han någonsin kommer att föråta mig? Tror inte det... Kommer inte kunna titta honom i ögonen någo mer. Buhuu.

image78

Är han inte fin? Snyggve! Han kan bli din, det är bara att höra av er!

Raj Raj!

2007-07-07 07:07:07

Calle, du är söt!

Irrning nr... jag har tappat räkningen!

Arghh har spenderat 20min på att försöka hitta min bankdosa. Den borde inte vara svår att hitta... nä för nu är min lägenhet helt nystädad. Det borde alltså vara omöjligt. Men off course så spenderar jag massor av tid åt att irra i lägenheten. IGEN! Urk på burk
Gissa vart den låg, i biblioteket under sängen. Vilken idiot stoppar bankdosan där? Tydligen jag!

Irra lagom!

T-cat & Jag!

Igår var det återigen dax för veteranbilsträff.  Årets första för mig.  Jag och Flanders gled ner för att spana.  Det var många bilar som trängdes nere på hamnplanen. Många välkända ansikten, såklart så stod styvfar där med Anglian. Den glänste i solen. Lasse stod bredvid, han glänste lite han också.
Hitta ingen bil igår som fick mitt hjärta att ta ett extra skutt, även om det fanns många fina.

Vi hade verkligen tur igår. Gled förbi Fyren tittade in lite försynt och upptäckte att de skulle ha liveband. Liveband... ja jag säger det. Det är verkligen roligt om det är något bra band. Å det var det.... T-cats med 50-talsmusik.  Det verkligen rocka om dem. Härligt värre!

                      

Ikväll blir det sushipremiär. Är lite spänd över hur det ska smaka. Känner mig lite rädd. Men jag har tittat på Benson nu på morgon i TV4-morgon så då blev jag lite lugnare. Han såg redo ut att ta emot min order.

Melon och ananas gör inget päron!


Veckans I-landsproblem!

Ligger här i sängen och har precis vaknat. Börjar känna att det rycker i frukosttarmen. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha till frukost.

Alternativ 1: Frukt, ananas och melon med fil.
Alternativ 2: Finn crisp med ost och gurka och ägg.
Alternativ 3: Fil med kanel och hårdmackor.
Alternativ 4: Kräm och mjölk.
Alternativ 5': Skita i frukosten och hoppas ngn ringer och bjuder ut mig på lunch....

Coolaste katten i stan!

image72

Uj va tråkigt, Alice Timader har dött.
Hon är en sån människa som man skulle ha velat känna. En som man skulle ha velat haft som farmor eller mormor.
Min egen farmor påminner lite om henne.
Oj vilka historier man skulle ha fått hört.

Rock on! Roligast så!

Vad är oddsen?

Var ute och sprang ikväll och den roligaste saken hände. Jag börja skratta för mig själv och kunde inte sluta på ett bra tag. Eftersom jag och Malin hade varit på grönan kom jag inte ut förens straxt efter nio, då är det inte jättemånga ute och springer. Tog ett varv i spåret, där mötte jag en sen fortsatte jag vidare och tog ett varv i våtmarkerna. När jag svängde ut på raksträckan vid Statoil på väg mot Trossen så ser jag att det kliver på en till löpare. Han springer inte så fort så jag närmar mig honom sakta men säkert. Vid början av raksträckan så ser jag en till löpare, han är på väg mot oss två.
Löparen som springer åt samma håll som jag börjar gå, när jag kommer ifatt honom så springer den tredje löparen precis förbi oss. Vi tre är de enda på hela raksträckan.

Det roliga i det här är att alla tre är klädda exakt likadant. Röd vindjacka och svarta shorts som slutar vid knäna.... hur kan man inte börja skratta. Hahaha
Undra vad de som körde förbi oss tänkte?

Men Gotland då...

image71

Nej det gick ju inte som jag hade hoppats. Thomas "Gotland" Lövqvist skulle ju vinna. Ahhh kändes som att han ändå var på väg. Okej kanske inte när jag kom till slottsbacken men efter två varv hade han avancerat jättebra. Jag kände mig lite stolt. Men att sen hamna på en 12:e plats, nja det kändes sådär. Sved lite i hjärteroten.
Det var riktigt skoj att titta på cykling, gick otroligt fort. Man blir imponerad av cyklisterna.
Jag får hoppas att jag får se Gotland i ett annat lopp och att han tar hem det då.

Om det regnar, låt det regna!

VAD BETYDER DEPLETED?

Detta är ett av livets stora mysterium... Okej om man översätter det till direkt svenska så betyder det uttömmning av batteri, men jag nöjer mig inte med detta svar!
Jag tror att det har en större betydelse.
Typ finner vi svaret så har vi löst livets gåta. Vi har funderat över denna fråga under många månader.. vill så gärna veta.
Vi har frågat många.
Vet någon svaret?

P.S citat by frida "frida rules" D.S

A just det... jag frågade boken med alla svaren och den svara: Det kommer att stå dig dyrt!
Läskigt värre.

RSS 2.0