Ölkyckling!

Igår grillade vi kyckling med öl i aset, very gott griskalops.

Brollan hade gjort det hos en arbetskollega. Det blev hur grymt som helst. Vi stoppa upp en Heiniken i rumpan på kyckling och sen ställde vi den i ett kolbad på grillen. Efter en timmes skummande så var det klart att äta. Smurriliburrmurr!!!!! Jag hade fixat en god vinegrettesallad.

Idag var vi nere på stan och cruisa med Anglian. Ska lägga upp lite bilder från det. Hur trevligt som helst.

Dygnet runt på askö...

Det blev så himla många bilder från helgen men jag tänkte att jag måste ju få med de viktigaste. :)


Tre livslevande sjögurkor, myror på stranden, beppe 1 och beppe 2


Sjögurkan igen, Beppe 2, smygande rävar, Linda


Ögonblicken från the beach life


Strandraggere, en säl tror jag, människor


Vi var hemma i Trosa en sväng över kvällen för att hälsa på Ingrid! Wiieee va skoj att du var hemma gumman. Löve ya! Fick tyvärr ingen bild på dig, hmm konstigt.


Spenderade några timmar med att vänta på solen, den kom aldrig så jag blev förbannad. Men sen kom den! Trodde det inte skulle ta så lång tid. Skulle sen vakta Malins tält och vara beredd när hon vakna, men hon lyckades smita. Hon är en jävel på att smyga.


Det blev som tur var morgon, då visade Malin mig sina sovsäckskunskaper... tveksamt vart hon har lärt sig dem.


Jaaa,,, en del var pigga och en del var inte så pigga...


Alla strandfester behöver en gitarrknäpparé vi hade Lilja, you go girl!


Ja det är ju som jag brukar säga, Sjön suger. Tycker de ser lite slitna ut.



Dax att sova?

Kom precis hem från Mami, brollan e nere. Vi har suttit där och snackat skit ett tag. Riktigt trevligt. :) Jag, Frida och Flanders gjorde något vi inte har gjort på några veckor. Vi hade Tisdagsmiddag!!! Förut hade vi det varje tisdag, nu var det ett bra tag sen vi hadet det. Men vi grilla och sen la vi oss på filtar på mamis baksida. De andra var ute på sjön så vi vänta i gräset tills de kom hem.

Jag kan stolt meddela att denna vecka är jag back in business!! jag är gamla hederliga Fruktbrallan.

För alla er som undrar varför jag har en blogg som heter fruktbrallan så är det för att jag var fruktochgröntansv. i fem år och då fick jag smeknamnet fruktbrallan eller fruitypants av de på jobbet.

Denna vecka är jag vik. för Jessica som är på semester, måste säga att det känns riktigt skoj att vara tillbaka bland äpplena och päronen. Ahhh... det enda jag inte har saknat är väl det där med att lasta av ett X antal ton varje dag. Man blir väldigt trött i ryggen. Ajajaja... stackars mig.


me and my musli

okej, häromdagen gjorde jag ju lite musli....... mmmm gott!

jag sitter och äter den just nu, å jag kan säga att det är nog det godaste jag har ätit på länge. :) Ni som int eäter den just nu. Ni kan ju vara lite lessna, för den är supergod. smurribums

var ute på tullen ikväll, det var fight. Stackars Sanna hon blev vällt

sen såg jag helan går. inte så fint... näru Carro du hade rätt... hela havet storma faktiskt.

Horhelg!

Jippie, i helgen ska jag joura hela helgen. Kan ju inte bli bättre... jag brukar alltid reta de som jourar och kalla dem horchef, å ikväll ska jag vara en. Snurrigt! Men det är ju finfina pass med grymma pengar, ikväll 16-21.30 imorrn 12-21.30 och söndag 12-21.30
det är i runda slängar 4000kr efter skatt! Tjitjhing and the drinks are on me.

Puss i ljumsken

linjerätt































dagens linje!!!!!!!!

MamaMia!

Jag tycker inte att AbbaBenny ska stå mer i strålkastarljuset som man kan läsa i Aftonbladet. Det jag gillar bäst med Benny är just det faktum att han är så pass genuint trevlig och vanlig när han är privat. Då är det antagligen bäst att man låter honom vara det. Att han inte behöver vara i media hela tiden. Jag tycker han är grym trevligare superkändis får man leta efter.

Utkast: Öppna ögonen ...

Öppna ögonen nyss, ute är det full storm. Det passar mitt sinneslag väldigt bra.

Farmor har dött... I löved her. Hon var coolaste i stan.

Element är jobbiga.

Men jag älskar alla mina vänner! De är bäst

Mål!

Idag har jag ett mål, efter jobbet vid 17 så ska jag banne mig:

Diska
Dammsuga
Ta en långpromendad
Gå och sova i tid


Fotboll med LaTrossen!



I lördags var det dags för EnglishAfternoon Fotboll! Nikki som cykla den snabba gula cykeln hade tagit initiativet till detta roliga spektakel. Var först lite skeptisk till om jag ens vill vara med men oj vilken tur att jag gjorde det. Hur kul som helst.




Vi var ute vid Krymla badet. Brödrostarna mötte BiraBiraBärsBärsBärs- jag var lagkapten för de sista gänget och Frida var för Brödrostarna. Vi var väldigt överlägsna i spelet då rostisarna hade glömt bort att man måste ha ett försvar. ;) Jag gjorde ett mål och Malin gjorde två. (vi var i samma lag) Det stod 5-2 till oss då något pulver sa nästa mål vinner matchen. Vilka gör då mål såklart.... ja det var ju inte mitt lag. Blä!




Jensa skulle prompt spela i finskjortan, kan ju meddela att den inte var så värst fin efter 1timmes fotboll. Icapojkarna i form av Jesper,Joppe och Kristian. De är så söta våra små huliganer.




Badpojkar, det vinnande laget, några rädda småpojkar jag skrämde och på sista kortet är det bara några som råka fastna när jag skulle rengöra kameran. :)




Jenni, En väldigt läskig Ewe, kormannen aka Martin som inte har någon botten på sin mage då han åt åttakorvmedbröd och Jenis överblivna pastasallad, Jens fixar marshmallowsna, Ante och Frida förbereder sin vingla tandemcykelfärd hemåt.




Stina var vänlig nog att posa lite på ett kort, Kristian skulle göra en fin min å jag tycker han lyckades rikigt bra.... Bättre blir det nog inte för hans del. :)


Senare på kvällen möttes en tapper liga upp hemma hos Flanders och det på ju såklart utgång på tullen med tillhörande fylla och slagsmål. Soft lördag som sluta relativt tidigt...

Fuck it!

Blä och åter blä!

jag hatar element och jag hatar trosa

Rimstugan

Frida-
Du är tjejen som vill alla väl, tillochmed när du ser en säl! Frida är den som står först i kön, eller när hon hör ett jätteköööön!

Malin-
Malin är tjejen med ett flin hon bangar aldrig på afterskin. Dessutom så åker hon först innan vi andra ens har släkt vår törst!

Flanders-
Killen på G eller han som aldrig har sett mer än fyra T:en...hmmm kanske inte ett rim men han har flickorna på stim!

Petra-
Tjejen som alltid partar loss och hänger ballongerna i en tofs. Hon är dessutom väldigt söt så där kan man alltid få ett klös.

Linda-
Du är grym du har stil du märker väl att jag vill till dig med ett gliiiiiiiiiiid.

Carro-
En helt reko tös som med pelle precis har flyttat sin kös.

Frida här är ditt rim!

Idag

Just idag är jag glad! Tack servettmannen för att du förgyllde min tors.morgon!

RSS 2.0