wiee

Se den! Män som hatar kvinnor!!! Bra skit


Det är så tokfint väder ute nu, hoppas det inte är några människor ute den här tidpunkten. Det skulle va sjukt nice att få springa lite ifred. Puss puss

uppdaterat!

Sista tentan= alla rätt! Swing
Ikväll= Bio med tjejerna
Behöver= En man att pröva en sak på en boll
Vill ha= Pengar
Tappade bort= Min hårborste

Mina vänner!



glädjeämnen...

Har man en pluggdag så är det otroligt vad de vanliga vardagssysslorna kan vara källa till glädje....

1. Göra iordning sig... eufori
2. Äta lunch... gourmetaktigt
3. Se att Vicktoria och Daniel äntligen får förlova sig... glädjetårar
4. Att någon ringer en... Lycka


mmm porridge...

oh my god, äggen var slut imorse. :( ska iväg och träna med gunnar i em och då gäller det att man har ätit ordentligt. Istället sitter jag här med min inte allt för sexiga gröt. Försökte hotta upp den genom att lägga i lite solroskärnor och linfrön, vet inte om det funka. Aja, mätt kommer jag ju iaf bli...

Råka försova mig imorse igen. sorry Frida. :( förstår inte varför jag inte somnar om nätterna. Galet jobbigt för jag är så trött innan jag går och lägger mig och tänker att -men vaddå, det här blir ingen match! Sen ligger man där och går femton ronder innana man somnar. Stört irro. Spelar nog iaf ingen roll att jag missar idag, vi får föreläsningen på mailen och jag måste ändå plugga till tentan imorrn.

Nu blir det lite gröt och lite heroes sen seriöst pluggande i några timmar för att sedan brottas lite med Gunnar. Bra dag,,,, hmmm bra och bra den kan ju funka.

X 2 bloggar

snubblade in Andreas Häggström, den femte bloggen för några veckor sedan. han skriver om typ musik... :) han hade en länk till en anna blogg som berörde mig Hemlös - med egen blogg.

Mystery jets - Two doors down



Stört bra låt!

Här får du extra...

massor av extra!

mystik

är ett otroligt bra ord...
sug på det ett tag,,, låt er andas ordet, omslutas av det och känna hela innebörden.

jag vill vara en mystik person men kanske inte för den skull vara en mysteriker... :)

mmm

om det är så att jag är som jag är, och måste gilla mig själv. hur gör man det?


Lykke Li - Little bit

Hands down, Im too proud for love But with eyes shut, its you Im thinking of But how we move from A to B, can't be up to me Cause I dont know

....

I think Im a little bit, little bit, a little bit in love with you , only if youre a little bit, little bit, little bit in love with me.



:)


I want!

Jag vill göra min tattuering nu! Måste åka och boka tid så jag kan få denna på axeln bums. :) Vad sägs? Kommer den inte passa på min högra axel? Borde ju nästan ha blivit konstnär.... hihi




Shut the fuck up, shut up... shut up!

Vissa saker i livet kan göra en så befriad!
Att få saker ur systemet gör en väldigt lättad, det gör att man kan lägga saker bakom sig och gå vidare. Jag är en person som sällan ser tillbaka och vill reda ut saker. Jag brukar acceptera att saker och ting utvecklas som de gör och att allt har en mening. Sedan betyder ju inte det att jag inte gillar att diskutera och prata om saker som har hänt i det förflutna. Det betyder helt enkelt att jag försöker inte få saker och ting ogjorda. Ibland däremot så måste man säga saker så att folk förstår en och när man väl har gjort det blir man lättad och känner sig bättre till mods.

I lööööve this!



dax!

För två yttranden av saker jag sett och hört, man kan även kalla det att jag ska recensera något.

Mando Diao:s nya skiva Give me Fire
Den är bra, vissa skivor har man ju stora förväntningar på innan de släpps. Självklart hade jag det om Mando:s nya eftersom de är något husgudarna när det kommer till stereon. De uppfyller mina förväntningar och gör något mer, de har gjort något annorlunda. Tycker det är nice att de har utvecklat sig och ändrat soundet lite, fast det är inte för ändrat. Bästa låtarna hitills är ju Dance with somebody som på skivan har ett otroligt trevligt intro som de inte hade i musikvideon drivet är otroligt nice sedan är Gloria en låt som jag tycker är grym. Kommer nog få fler favvisar men de kommer. Ska bli nice att se dem Live synd att det är så länge kvar tills dess.

Seven Pounds
Vi var på bio igår och såg denna film. Will Smith har huvudrollen och gör en otrolig insats. Det är lite svårt att tänka sig att det är samma person som var med i Fresh Prince i Bel Air. För han har utvecklat sig något så fruktansvärt. Tyckte om The Pursuit of Happiness väldans mycket och den har filmen har samma ton. Lite mörk men ändå fylld med en känsla av en underliggande mening. Allt kommer bli bra. Seven Pounds är otroligt sevärd och den lämnar en med massa av tankar. Det är ju inte att man blir lycklig och studsar av glädje när man går ut från biosalongen utan det är mer att huvudet sätts igång och hjärnan får ta sig en ordentlig funderare.

Ny variant av vinegrettepotatissallad

slog till och gjorde en ny variant av min sallad. :) Denna innehåller kokt kall potatis och rödlök som blandas med en blandning av olivolja, vitvinsvinäger, svartpeppar, salt och massa it.salladskrydda. Sedan la jag till grillade soltorkade tomater, avokado, tomat, paprika, kronärtskocka, rostade solrosfrön, rostade och saltade solroskärnor. Allt detta toppades med rucolasallad. Smurrilismurrsmurr! Rekomenderas starkt!

Mohahaha mohaha

Jag var lite snäll idag i tvättstugan, lät en tjej låna tvättmaskinerna på min tvättid. No big deal gjort det förut. Min tvätt var i torkrummet och torkstummlaren. Skulle gå ner nu och hämta min tvätt. Vad har den puckobruden gjort,,, jo lagt min tvätt i en av tvättkorgarna fast de inte var torra. Va tror hon? Det var ju min tid, först tänkte jag skriva en lapp typ där det stod bajsrumpa, eller pulver. Men sen kom jag på att hon hade ju sin tvätt i torkrummet, så jag satte aldrig på fläkten igen. Hihihi rätt åt henne. Det var ju endast snällt av mig att låta henne tvätta på min tid. Det sjuka är att jag får lite dåligt samvete för att hon inte kommer ha torr tvätt, men det var ju ändå hon som lät min tvätt vara blöt. Ibland är det skönt med payback, idag var en sån dag.

Boknörd... nja



puss Renée



Middag på Boulevard med Renées söta Mami!



Galej uppe i Renées nya Lya, supermysigt!



Utekväll on the Garbos!



Softarsöndag med celebert besök av sötnosen Natta!

Tack Renée för en sjukt mysig alla stjärtans dag, I lööööve Ya! Jag håller kvar det där kortet från badrummet som du ville ha raderat, har kommit på att det kan vara bra att ha ngt i nån form av utpressningsituation. :) hihihi



Alla stjärtans dag!

Å den ska jag spendera med min allra allra bästaste vän. Renée Garabedian. :) Vi ska äta en god middag, dricka vin, titta på melodifestivalen, dricka lite mer vin, prata skit och sedan gå och dansilainen våra lurviga på Garbos. Kommer bli nice.



Puss på er alla mina vänner!!!! löööve ya all


trötter,,,

har inte sovit så bra på någon vecka eller två, men nu är jag så trött att jag vet inte hur jag ska planera mig in i badrummet och sminka av mig, borsta tänderna och ta ut linserna. Känns som det största projektet ever... (ursäkta mig att jag använder ordet projekt i fel situation) meeeen va gör man, när man vet att man måste men vet inte hur man ska orka??? sjukt irro!

Tack Carro!!

jag såg att du hade det som line på MSN, det var väldigt gulligt av dig. Du är söt, puss puss

Idag blev man väckt!

Flanderino ringde och sjöng med sin allra finaste stämma... :) Ville komma på namnsdagssemla på kvällen, jag sa usch. Då sa han att han ville ha Lax istället och det sa jag okej till. Smurrelismurrsmurr för rökt lax och gräslökssås! Det är min bästa. Bara så att ni vet. Har skrivit sista PM:et känns otroligt skönt, fast denna vecka blir nog hårfint om det blir ett betyg. Vet inte riktigt vad jag har skrivit. Ska bli intressant att se... Det var ju lite klurigt där ett tag när Gorre skulle lägga sig och skriva, vi hade lite olika åsikter om vad mode är. Han tycker att han är väldigt modern i sin nya dress, jag vet inte om jag håller med. Tycker mest att han är söt.









Dearest - Buddy Holly


tur att man är ett snoppdjur!

så då var man singel igen, tänker inte skriva så värst mkt om det mer än att If it´s ment to be it´s ment to be och sen måste jag även skriva you don´t score if you don´t get it! för det är mina bästa ledord här i livet. Jag är ju ett snoppdjur och jag tror det talar för sig själv. Vill bara skriva att jag verkligen älskar mina vänner de är så underbart söta. Vi har haft en grym trevlig dag så jag funderar på att alltid hitta på ursäkter att jag är ledsen bara för att de ska hitta på söta saker för mig. :) Kan man göra det???





En tripp till en Ben&Jerry´s glassbar och utprovning av maskeradkläder. Trevligt värre! Sen att jag nu mer även får dricka kaffe med singelklubben hemma hos Flanders är ju kalas! Flanderino aka Benke aka zeddan aka långsnoppdiddelido!
Puss på er allesammans, speciellt Renée!!!

Har ni någonsin undrat...

Hur Petra och jag ser ut i olika situationer så ser vi ut så här när vi...


Inser att Scotts inte gick vidare till finalen, har tappat pengar,  har hittat  20kr

har vunnit 2miljoner, har insett att batterierna till rabbiten är slut, ser en snopp gå förbi,

känner att någon har fisit (jag misstänker Petra), är sexuellt utmattade, vill ha mer vin!

fuller eh ja

igår var delfinal 1... Vi hade som vanligt styrt upp en fecke. Går ju inte att ha schlagersäsong utan det. Vi hade dock lite bortfall denna gång. Frida var lite full efter en finnekryss i fredags så hon fick åka direkt hem till sängen. Carro var på bröllop och det är väl en godtarbar ursäkt. Annars var hela den vanliga schlagerligan samlad, ja fölåt. Tjorven var ju inte med... du kanske kan komma upp finalhelgen??? Vi är ju alltid då. :)
Men va säger man... tyckte den var sådär, Alcazar var helt ok men sen var det Scotts som var bra... :) eller jag och petra håller på dem så det spelar ingen roll om de är  bra eller dåliga de är helt enkelt bra. Blev lite mkt alkohol och det fick man fan för idag. Upp och jobba och kom precis hem, urk. Ska nog inte dricka alkohol, blir så skum i huvudet. Fast vi har ju tre delfinaler och en final kvar.

Pöss

dance, I was a dancer for all my life

Fick rapport från min underbara Renée, fick VG på flummeriet. kan man ha helg med gott samvete.

becuase all over this town

nu är det snö igen,
och veckans PM är inskickat. Sweet! Är inte helt hundra nöjd denna vecka. De andra veckorna har känts mer konkreta och som att det går att ta på vad man skriver om. Denna vecka har jag skrivit om alla larmrapporter som tidningarna publcerar nästan dagligen. Har hittat lite teorier som styrker att jag tror att våra stora tilltro till myndigheter har gjort oss så mottagliga till detta.

Shout out louds - Tonight I have to leave It



Hur kan man inte bli glad av denna låt???

sometimes it hard to breath...

all righty then,
Har suttit med mitt tredje PM känns som hela huvudet är fullt med konsumtion, texter, larmrapporter och blaj. Men det är ju bara till att få något bra skrivet. Har fått VG på de senaste två och för att få VG på kursen ska man skriva tre VG utav fyra. Fixar jag denna veckas PM så är det klappat och klart. :)
ska upp tidigt imorrn och klippa mig efter det ska jag ta den största kaffen jag kan hitta i lägenheten och göra en analys som glöder!!! Hell yehh
hitta till gymmet idag, trevligt att träna inomhus. Halsen har inte tyckt om att jag har sprungit ute i minusgrader både mån och tis. igår låg jag och torrhosta, urk. Det är skönt att springa när det är kallt men så fort det blir ett par minus och blåsigt så fuckar sig halsen. Inte när jag är ute och springer men sen när jag kommer hem.
nu blir det godnatt samtal till renee och markus sen väntar lasäng!

hur står det till?

jag kom på en sak idag,
när jag inte sover på bussen så sitter jag och tittar ut genom fönstret (ehh ganska självklart Iknow!) But anyway, kom på mig själv med att det jag tänker på lite så där lagom undermedvetet är vilka granar som skulle passa som julgran och vad de andra granarna som inte skulle passa skulle känna om man sa till dem att de inte dög.
Fatta vilken granmobbning, crazy!

ny vecka...!

Det funkar att äta som gunnar vill att man ska äta, bara man får fuska lite. ;)
Efter idag har det gått en vecka och jag har fuskat 2ggr 1 ½ semla igår och vi åt Pizza på PizzaHut i lördags och då drack jag pepsi till maten.
Ska nog fortsätta lyda Gunnars råd,
naturliga råvaror - rena varor -  äta mycket på morgonen och minska mot kvällningen - dricka vatten
men om jag fuskar en eller två ggr på en vecka så gör det inget. :)

Även denna vecka fick vi ett nytt ämne, denna vecka är det konsumtionsteorier. Själv tycker jag det är jättespännande, att disskutera orsaker och konsekvenser av vårt konsumerande. jätteskoj! Idag var första föreläsningen och nu ska jag sätta mig och läsa en rad artiklar som vi ska ha läst till imorgon. Sedan är det föreläsning imorrn och på tisdag plus att imorrn skulle vi gå in mer på vad vi skulle skriva om. Jag tror jag vet på ett ungefär vad jag vill skriva om, eller jag har börjat tänka och fnula på ämnet. Vill bara ha inriktningen från lärarens sida lite mer spikat.


RSS 2.0