nu är det över...

Nu är operationen färdig, nu väntas bara svar på det de plocka bort. Skulle få ett brev om cirkus två veckor.

Helt galet va jobbigt det var med sprutorna. Nästan att mami fick komma in. Men det hade känts lite konstigt att ha henne där när det var en muttoperation. Jag förklara för dorren att jag hade sprutofobi och att att han under inga omständigheter fick nämna när han tog fram sprutan eller säga när han tog den. Å han var helt införstådd, sen kom sjuksyrran och han sa det till henne och hon börjar fråga frågor till mig. Det tog mig inte ens tre röda innan jag börjar gråta. Ihhh... De hade lite meck att ta dem för sjuksyrran stod uppe vid mitt huvud och klappa mig på huvudet och höll min hand. Han var tvungen att ta fyra stycken dessutom och eftersom jag inte slappna av så kom han inte åt ordentligt,,, mitt i alltihopa börja jag hyperventilera och krampa ihop med benen. Den söta lilla dorren sa då att bara jag inte sparka honom i huvudet skulle det vara lugnt. :) Tillslut så hade han tagit dem och då fick jag vila i 8min medans de vänta på att de skulle verka. Det galna var att när han hade tagit två så sa han att det kanske var bäst att jag blev sövd istället... men hallå, hade han tagit två och så hade ju de varit helt i onödan så jag sa att det var bara att köra på. Delen när de skar bort sakerna och när han sen brände ihop det var som en dans på rosor, eller kanske inte en dans kanske mer lite åt en gungning men det var ingenting i jämförelse med sprutorna. Huvaligen.... nu hoppas jag att det dröjer sjukt länge innan jag måste ha något med de hemska sakerna att göra igen. Blä!
När allt var klart och jag skulle gå så fick jag lite förhållningsregler och det sista han sa var att  Dansa inte in nyåret... haha som att jag skulle klara det. nu mår jag ju illa och har djävulusiskt ont in the livmoder. Hoppas det värsta har gått över tills imorrn. För flanders ska hitta på en surprise till mig... är sjukt spänd på att få reda på vad det kan vara. Ska bli riktigt skoj,,, tror jag.

Puss

Tjo fadderittan uti Brittas.... hmmm

Kom precis hem från Mormors 80års galej. :) Hon är så söt min lilla mormor. Superskoj att träffa kusinerna. Synd att man inte hänger med dem allt för ofta. Men vi konstatera iaf att facebook har gjort att vi ändå håller oss relativt uppdaterade om vad som pågår i allas liv.


Till er alla från oss alla!


Frida blir anfallen...



Frida får sin hund på julafton...! :) det är den svartvita som är Gordon.

ja, söndag eller?

Galet skoj kväll igår... Garbofester är ju alltid garbofester. oj oj oj... Renee du är en pärla, Fiskedammen blev en succé. E lite besviken på frida att det inte blev någon sätta knorr på grisen. Men man kan ju inte få allt... det blev ju lite stimmigt och stojjigt. Imorrn åker Markus till Norge igen, tråkigt värre. :( Fast lite tur är det för han åker till Åre tisdagen innan nyår vi hinner träffas på måndagen. Så det är bara en vecka kvar och inte två som förra gången.

Jul igen, hur många får julkänsla när det öser ner regn utanför fönstret? Inte jag iaf... ska försöka fixa fram lite under morgondagen, kan bli svårt. För Konsum i Ärla sålde ju inte det på burk.

Vi hamna i bilkö idag... väldigt tråkigt. det enda roliga var när vi kom fram till där olyckan hade skett att de hade satt upp en pilbil. Då reser sig Frida upp från sitt liggläge och utbriser:
- När jag blir stor, då ska jag sätta på en pil på min bil.

ja så roligt har vi haft det idag... ujuj här hagglar komiken.

MIn ruta höll precis på att blåsa inåt, hoppas det blåser massor inatt, det är så mysigt.

Ratttattatatata

Snart blir jag gammal...

På lördag blir jag 26, gammal... Kanske. Fast ändå inte. Ibland känner jag mig som en tant, typ när hela kroppen knakar och brakar och man knappt orkar resa sig från sängen. Fast jag har inte blivit så pass gammal att jag skuttar ur sängen klockan sex oavsett om jag ska upp eller inte. Men jag ser ännu såpass ung ut så jag måste visa körkort både på krogen och bolaget. Aja,, ålder är bara en siffra och det är ju kul att få paket.

Har träffat världens sötaste, snyggaste, snällaste, finaste, goaste man. :) Är verkligen överlycklig över att ha träffat dig Markus. Det är galet att man kan träffa någon och bara känna sig så tillfreds när man är med honom. Galet, bra galet.

Ska upp och jobba imorrn, blä. klockan sex till två. Sen är det fullrulle, måste baka tårta och åka ner på stan, tänkte även försöka städa lite härhemma... Baka brunbollar idag och hade en petra och en frida i soffan som bara ville vara provsmaker som tappa halva pärlsockerdosen i soffan.

Puss puss

blablabla...

Okej, när jag gick på högstadiet så hade jag ändå hyffsade kunskaper i HTML kodernas värld... men bahh nu skulle jag verkligen vilja att de kröp fram fortare än kvickast. Men de ligger nog och lurar någonstans i huvudet. Det har kommit tillbaka lite men inte i den mån jag vill. Jag har lyckats få till lite ramar och ändrat färgerna och storleken på dem,,, plus i kanten.
puss puss

Puss!

tummmtidum dum... snart fyller jag år, å snart e det jul!

Sol i sinnet, brun inne!

Vill någon byta?

urk, jag hatar sådana här nätter...
När jag inte kan sova pga av att jag har restless legs, det är som myrgångar i skelettet. Det går inte att rymma. Nu har jag lagt mig på soffan. Försöker att ligga kvar i sängen så länge det går men det blir bara svårare och svårare. Usch, snurra i drygt två timmar, sen försökte jag stretcha och massera. Efter det så spela jag greysanatomy spelet i ngn halvtimme eller så... sen gick jag upp plocka ögonbryna och försökte skutta så tyst det bara gick. Gjorde lite gymnastiska övningar på golvet. Försökte sova en stund på soffan,,, titta på ett gossipgirls avsnitt. Sen försökte jag sova i cirka 45min men det går inte. Så fort jag slappnar av så börjar det,,, alltid i knäna och händerna. Sen vaderna och låren. Det brukar vara i armarna oxå men inatt har jag sluppit det. Inatt har knäna varit värst. Jag vet ju att jag får skylla mig själv, jag vet ju om att det blir så här när jag har slödagar och inte tränar om jag har slödagar. För det kan funka att jag chillar en dag om jag springer eller går till gymmet. Men om jag har en dag som idag, inte för att den inte har varit grymt mysig. Kaffe och kel är det bästa som finns men det är inte det bästa om man inte gör så att kroppen tröttar ut sig själv. Nu känns det som att jag ligger och väntar på att det ska bli morgon så att inte folk tittar konstigt på en om man är ute och springer. För jag kan tänka mig vad folk skulle tänka om jag gick ut och sprang vid den här tiden. Plus att om jag gjorde det så skulle jag ju bara bli pigg av enodorfinkicken. 'Ahhhhhhhhh

Anyway,
har varit i Etuna några dagar... supermysigt!


A just det,
Imorrn är det fredag, Idolfinal!

Om ni undrar,
Ewe tänker för mycket.

Som ni alla vet,
"I lööööve ya all"

Mina vänner...




Det känns tryggt med så fina kompisar och bröder!

Bra cover

Försökte pigga upp Petra med denna lilla fina cover, hon tycket inte den var så bra men jag tycker att den är super! Petra är lite sjuklig så hon uppskatta nog inte riktigt den fina skönsången.



Trosa by night!




wrooomwroom...

ni skulle ha sett frida igår morse... hon var så söt. :) Hon stod vid maskinen som maler kaffe och lekte. Ingen var direkt i hennes närhet, å hon var jättesöt. Som ett litet barn.

Det är inte långt kvar tills måndag! :) Wieeeeee!!!!

ölölölöl

Ja... Det här har nog varit min bästa reklam länge!!! Den visas inte för ofta och man blir alltid glad när man ser den. Söta små fransmän.




raggmunkar oxå

nu har julpysslet kommit upp,






Om ni tittar riktigt noga så syns månen i bakrunden. :)

What the,,,

Jag har världens bästa väckarklocka, man blir jätteglad! :)

Nu är det jul!

För nu är det julskinkedax!!! :) jag kan äta julskinka tills jag dör.. det är det bästa i hela världen. Det är gott, billigt och lättlagat. Hur bra är inte den matträtten???

pöss

jag är hos petra, hon är bästa vännen ever! jag var väldigt pungig när jag kom över och hon såg det. Så hon sa.... -ewe, det är nog dax att jag öppnar en vinare.
å det gjorde hon.. puss på henne.
sötnos

RSS 2.0