En dag!

Idag är en dag som vilken annan dag, förutom att idag kan bli gårdagen om någon dag eller två!

Malax Tv del 1









Sjukt bra tv! Fortsättning följer...

En bulldeg,,,

ska man baka bullar så gäller det att hitta grymma ingredienser,
De får inte vara för gamla eller för nya.
Sen vill man inte ha för mycket lulllull i dem heller, så skippa russin och sånt tjafs.
När man väl ska till att knåda degen så får man inte hålla på för kort eller för länge för
då kan degen bli konstig.
Lagom är bäst, ungefär när degen lämnar kanterna på bunken. Då är det dax för jäsning.
eller hur Reneé

what a weekend... :)

tequilafesten blev grymt skoj,,, mycket tequila blev det. Å innan klockan var åtta så var vi alla jättefulla. Opps, vad tokigt det kan gå. Fast det var roligt... Renee var nere vilket gjorde saken ännu skojjigare. Hon och jag gick ner på fyren där det var klubb 30. Jag skulle bara visa henne delar av Trosas uteliv men sen kom hela gänget ner så då blev alla kvar. Skoj kväll överhuvudtaget.
igår hade vi en hur mysig dag som helst. Först träffades alla och åt lite frukost/lunch. Sen gick jag och renee hem och titta på SunesSommar. Hahah de är typ bäst! -Vi skratta så vi nästan kissa på oss. Renee sov kvar här igår oxå-. Jättemysigt. Nu är vi på G  in till stan och ska äta Sushi. :) Smurrigt värre.

Sluta Stressa!

Först ska vi åka elva, sen ändrar man till halv elva. Sen har man mage att göra andra saker och säga att man inte är klar till halv elva för man tittar på en film! Fy skäms på er! Inte ok, klockan är kvart i... ni är fortfarande inte klara. Ni vet hur mkt jag hatar att vänta på något jag inte vet hur länge jag får vänta på.

Ny Tattis!



Idag har det varit redovisningsochtentadax. Jag och Reneé redovisa våran Rockabilly insperarande herrklädesbutik. Observera golvet....! Det är design alá Ewe. Det är lila och inte blått och det bör tittas på in real life för det är grymt snyggt. Reneé har tapetserat väggarna med tidningspapper vilket ger en skön känsla i hela butiken. På den där saken i mitten (även kallad podium) satte vi dit olika färdiga lösningar på hur man ska kunna kombinera våra kläder. På em var jag ute hos Daniel och titta in hans nya hus. Väldigt fin utsikt må jag säga, jag klättra upp på hans lilla berg och titta ut över yverna. Sedan var jag hemma hos Frida och titta på Idol, Jag vet inte riktigt vem som är räddast... Frida eller Petra. Men båda gömde sig med hundarna under bordet. Väldigt söta. :)




Ja... .något liknande får det bli. På ankeln, samma mönster som på handleden men denna ska vara mer som en klätterranka. 11nov då smäller det! Wiee

Tänkte bara...

uppmärksamma er om att Petra är lättskrämd. Väldigt lättskrämd.

Ihhh



Detta är Frida, typ världens sötaste systeryster. :) När det här kortet är taget har hon varit och hämtat mig hemma i min lägenhet och åkt och handlat mat. Sen tog hon ner mig till hamnbassängen och där hade vi en jättemysig picnic. Väldigt trevlig sensommarutflykt. Alla borde ha en Frida i sin närhet. Idag ringde hon mig och berätta att hon hade gjort illa sig i foten medans hon duscha. Hon visste inte hur det hade gått till, men hon trodde det var vattenstrålarnas fel. Hon babbla säkert  i fem minuter om hennes skadade tå tills hon till slut konstatera att jag inte var så värst intresserad och undra om vi skulle höras imorrn. Söt!!!!!!

BTW
Skulle vilja kunna bestämma mig i en fråga. Frågan är svår att diskutera för jag tycker den är krånglig och väldigt invecklad. Utan att avslöja allt för mycket så handlar det om att jag är rädd att göra om ett misstag jag redan har begått. Eller typ, kanske inte helt göra om ett misstag för det verkar ju jättekorkat. Men jag befinner mig i en situation som jag känner igen allt för väl och vet inte hur  jag ska stoppa den. För jag vet inte om jag vill stoppa den. Eller jo det vill jag fast ändå kan jag inte förmå mig själv att göra det. Hur funkar det där egentligen??? när huvudet säger en sak och kroppen gör något helt annat? Vem bestämmer då? Ska passa på att rekommendera en sak, SÖTASTEVÄNNERNAEVER titta på dem... är de inte underbara. Det är som jag alltid sagt, Anton du bör flytta in i ett hål i min vägg och komma ut för att göra mig glad när jag är ledsen. Iofs så måste hålet bli lite större nu efter den här videon, Johan ska ju få plats. :)

jag ska nog bli golvdekoratör

oj oj oj...
ni ska få se när Reneés och min butik är färdiga. :) shit va snygg den blev. Riktigt stolt är jag över golvet. Very nice fågelbajs. Glömde att ta kort idag men ska göra det så fort jag har modellen.

jag är en så dålig människa..

jag borde verkligen plugga, men det går inte.
Så fort jag börjar läsa så fokuserar jag inte... illa av mig. Jag vet. Men jag har läst 60sidor iaf, alltid någe. Imorrn ska jag hem till Reneé och förhoppningsvis så får vi massor gjort. Det är ett riktigt roligt ämne vi har just nu och jag kan massor i det, men det är segt som tusan att sitta själv hemma och plugga.
var ute och sprang förut,,, alltid när jag har varit ute och sprungit så står jag en stund utanför och stretchar... det blir så toksvettigt annars om jag gör det inne. Idag var det lite skumt för då ser jag att min granne på ovanvåningen står och tittar på mig från hans köksfönster. Han är lite skum den gubben och säger knappt ett ord när man möter honom, å det kändes lite halv creepy att han stod där och bara glodde...

puss i ljumsken

Godmorgon, e ni riktigt vakna än?

jag är... :)

skönt med en helg helt fri från thealkohol, fast tråkigare att man var på jobbet igår från 12-21.30 inte för att jag inte hade kul. För igår gick riktigt snabbt och det var skoj att träffa alla igen. )Det är nästan en månad sen jag jobba helg sist...) Utan för att det var så fint väder igår, tror jag. Det var det när jag gick till jobbet och de få gångerna jag var ute och slängde skräp på kajjen. Det känns som att det inte är så många hösdagar kvar, snart är alla löv borta på träden. Passa på att gå upp i tid imorse och gav mig ut på en löparrunda. dessvärre så sken inte solen idag.

puss

uhhh a vad det är skönt att va naken...

nu har Trobo börjat gassssa värme för fullt... går knappt att ha kläder inomhus. Trosor funkar,,, men igårkväll höll jag på att svettas ihjäl. Det var varmare än det någonsin varit under sommaren. Fast det är väldigt mysigt när höstvindarna drar på för fullt och det känns väldigt mysigt och ombonat inomhus. Me like it alot!

Blir lite lessen i ögat att jag måste inställa mig på jobbet om 1½ timme, det är tokfint väder ute. Skulle vilja åka ut till stendörren och grilla korv eller någe liknande. Kanske ut och gå i skogen en hel dag.

Igår var det liknande fint väder, efter att jag hade kört crosstrain i en halvtimme så stack jag och sprang runt våtmarkerna. det är riktigt riktigt nice att vara ute och springa i höstväder. Luften känns så klar.

jag har en kvart på mig innan jag ska hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Wish me good luck! puss

The sun`s gonna murder the snow...

jag älskar den låten... fast jag blir sjukt rädd varje gång jag hör det. Ihhh man får ju inte mörda snön jöööö.... Snö är ju det bästa som finns. :)

bästa renee ever


vad nu då?

lite skumt känns det...
kom hem i söndags, var tokglad efter en helg fylld av hur mycket skoj som helst. Det har varit toppenbra alltihopa. Petra blev superöverraskad. Hur bra som helst. Vill passa på att tacka allesammans som var med och hjälpte till... det blev hur lyckat som helst. Puss påer..

men sen kom jag hem och öppna posten
jag har godartade cellförändringar
huvaligen
först fick jag panik!
efter ett tag så googla jag runt och kolla upp lite fakta,
har jag tur så är det något som växer bort och i värsta fall så är det början på cancer... sen finns det olika grader däremellan men jag hoppas och tror såklart på det första alternativet ngt annat finns ju inte. :)
men iaf så ska jag tillbaka och göra nya prover och nya undersökningar och då får jag veta mer hur det ligger till.
Det får en iallafall att stanna upp och tänka till lite, först och främst har jag ju typ världens största fobi för sprutor så jag kan jag inte göra allt för många prover med sprutor...
sen har jag tänkt på lite andra saker, vilket är bra.

men fram tills jag vet med all säkerhet vad det är på riktigt ska jag intala mig att det inte är något farligt och att allt kommer bli bra. :) å även om det är värre än vad jag tror på så kommer det oxå att gå bra, för jag har typ världens bästa familj och vänner som redan nu (innan det är  något) varit jättesuperbäst.

Puss på er allesammans! :)

Vilken följetong...

Tror ni att de kom igår?

Näää då skulle de ju menas att de var i tid och gjorde vad de skulle.

Men nu, för fem minuter sen så trampa han innanför dörren. Å babblar å babblar... tur att jag ska åka till skolan nu.

Puss på er

Mycket skojjigare än fläktsaker!


i vilken ordning vaddå??

ja, kommer ni ihåg den där roliga historien om min fläkt i köket... haha jätteskoj, jätte jätte jätte skoj! eller inte

ja de var ju och skulle fixa den i typ januari, de höll på och de höll på. Sen blev de inte klara å jag gick och vänta oc hvänta på att de skulle komma och fixa det sista. Men ingen hantverkare kom. Det enda de hade gjort var att stjäla mitt måttband. ja kanske ni kommer ihåg. Flanders gör det iaf. :) ja sen började mitt ringande till Trobo och Christina som är lite ansvarig över det här med ombyggnader och renoveringar blev bara mer och mer generad. Så helt plötsligt händer det ju, som de säger i reklamen. Jag kom gåendes upp för trappan torsdagen innan jag åkte till Rhodos å upptäcker att en snickare håller på inne hos Börje (min granne). jag måste stänga börjes dörr för att komma in i min så och när jag gör det så upptäcker snickaren mig och börjar prata. Han förklarar då att de äntligen ska fixa till allt och att han kan komma till min lägenhet på måndag. Perfekt säger jag eftersom jag är bortrest kan ni springa bäst ni vill. Han lovar då att han även ska ringa målaren så allt är klart tills jag kommer hem.
Mmmm eller hur!
Så lätt ska det inte vara.
Planet landa igår och då ringer jag min Mami för att berätta att jag inte krascha och allt det där man bör meddela sin mami när man har varit ute och rest. :) Å hon säger att snickaren inte har gjort något i lägenheten utan att han har fått ryggskott och skrivit en lapp om att han inte vet när han kan komma och fixa det.
Ahhh kommer hem svinigt trött eftersom jag och Petra glömde visst bort att sova i lördags natt och upptäcker att de har verkligen inte gjort ett smack. Nada kapuff ingenting.
Idag ringer jag till Trobo och säger att jag vill ha besked om när de kommer att komma. Jag bor ju som bekant i en skolåda och det är inte världens lättaste att komma hem efter att ha varit borta och försöka packa upp en resväska i en lägenhet som det står grejjer överallt eftersom en snickare och målare skulle ha varit och fixat lägenheten när man var borta. Jag vill ju inte ställa iordning allt och att de sedan kommer efter två dagar och jag måste plocka undan det igen.
När de ringer upp efter flera timmar så självkart ska de komma imorgon. Min enda lediga dag denna vecka då jag ska sitta och plugga inför tentan på torsdagen och göra klart alla restuppgifter från förra vecka när jag var borta. Varför varför kan inte jag ha lite tur när det gäller dessa hantverkare!!!!!!!!!!!! åhhhh Trobo och de där från den där fläktfirman suger hängpung å det grövsta.

RSS 2.0