Luke perry in da hood!

Fatta coolt att Luke Perry aka Dylan ska komma till trosa och spela in en film. Läste på Aftonbladet.se att de ska börja spela in en film i Trosa nästa vecka. :) fatta skoj. Ska hänga i Trosa hela tiden bara för att försöka få en skymt. Undra vart de kommer hålla till. Säkert ute på någon ö så att man inte kommer att se dem. Hmmm är det någon som vet inspelningsplatsen mer noga? Då kan ni ju höra av er.

ny är det fiiiint!

nu har flantheman varit hemma hos mig och fixat lite el. :)

Wiee!!
nu har jag äntligen fått ett nytt eluttag bakom min tv! :)

bra skit, top notch och alla lyckliga tillrop.

Vi har även fått upp spegeln i hallen och när jag har hämtat hem min hammare så ska jag spika fast
antennsladden.


Bästa fyndet ever!

ja jag vet... jag är inte den störste shopparen på denna jord och det vet nog de flesta av mina vänner.

Det finns bevis på det idag.

Jag var och shoppa med min mami idag och hitta massor av fina saker, många av dem var väldiga fynd. Av alla saker så tycker jag bäst om mina nya fina snabbrallor! Ett par Nike för 75kr! De har kostat 500kr. Det är inte illa. Det är något som jag verkligen blev glad över.

:)

uhhh förhoppningsvis så kommer jag börja boxas igen. Wieee!!!! jag har iaf anmält mig och Kattis skulle ringa mig imorgon men hon trodde att det fanns plats kvar. Nice!!!

solros




hallooon

så, klappat och klart!

jag löste det såhär...

* micron -  Anna, jag snodde din idé efter första besöket hemma hos dig :) Men så köpte jag en större säng och då fick det inte plats att ha det så. Nu städa jag upp i min garderob och ställde in den där. Varpå problemet med att jag behöver en större garderob kvarstår.... men den dörren går ju iaf att stänga.

* tiffanylampan - Den ligger i fridas bil på väg till mammas vind, det är tur att de har ett stort hus där man kan gömma lite saker. Det gäller bara att komma ihåg vad man lägger dit. :)

Sen har jag varit väldigt duktig och städat ur kylskåpet, alla köksskåp och tvbänken. Sen fixa jag min enda växt och piffa till den lite. Nu ska jag bara vänta på att få i lite ström i MP3an så ska jag iväg och träna och återvinna lite glas och papper. Shit vad jag har varit effektiv denna söndag, med tanke på att jag jobba även till klockan tre. :)

Puss i ljumsken på er allesammans...

GLÖM INTE ANKAN!

blåååbbbäääär!

jag skulle behöva ha en inredningsmänniska hem till mig,,, inte för att jag behöver någon hjälp att hitta en schyst stil till hemmet. Utan mer för att jag skulle behöva få några saker att försvinna lite sådär finfint... jag har ett par saker jag inte kan eller vill slänga men som inte har någon direkt plats i lägenheten, för att det just inte finns någon.

* Micron -  Står just nu under kontoret och samlar damm. Jag har inte använt den på sjukt länge men den dagen jag gör mig av med den är väl samma dag jag behöver micra ngt....
* Nya Tiffanylampan jag ärvde av farmor-  Jag har en redan hänger i vardagsrummet och den passar grymt bra. Jag kan ju inte hänga en supersnygg tiffanylampa i hallen eller badrummet så just nu ligger den på hallgolvet i brist på annan bostad. Lampan har jag velat ha ända sedan jag var pytteytteliten så den måste vara kvar.
* Allt i min minigarderob! jag behöver utöka den till minst det trippla.

ja ni...

vi får väl ta ett beslut tillsammans vilka bilder som ska läggas upp. Jag kommer ju hem igen imorrn. Vi får ha möte hos mig. :)

jag ska köra, köra fort som faaannn...

Idag börja skolan igen. :) Jätteskoj att träffa alla igen. Reneé har jag iofs träffat och pratat med nästan varje dag i sommar men de andra jag inte hunnit se. Superkul!!! Har verkligen saknat själva pluggandet oxå, det är en helt annan rutin att gå i skolan än att stå på LaTross, inte för att man inte har skoj där oxå men det är lite mer hulabandola och softish även fast man har uppgifter man måste göra. Sen är det även skönt att slippa vara så förbannat jävla trevlig hela tiden. Å nu menar jag inte det vanliga hej å hå leendet som jag ändå nästan alltid har på mina läppar... :) Utan jag tänker mer på då det kommer kunder och klagar och frågar saker och blir sur när svaret inte passar. Det som är skönt är att slippa att alltid försöka få någon annan på bra humör. Det tar lite på energikällorna.

Passa på att bo hos pappa så här i starten, kul att komma och bo med dem. Det är inte ofta man får chans att göra det. Även fast jag går i skola ca 10min bort med bil. Det som är lite klurigt i vanliga fall är när man ska ta sig till dem kommunalt och så ska man ta sig kommunalt hem. Det tar sin lilla tid....

Jag vill så gärna lägga upp bilder från helgen, men jag vet inte vad de andra brudarna säger då. :) Linda, Malin och petra vad säger ni???

kraaaam

hmmm

Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)

Du har:
[ ] En plattång
[ ] En locktång
[# ] Designparfym
[#] Mascara över 100 kr
[ ] Fondation över 200 kr
[#] Ögonfransböjare
[#] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[#] Läppglans över 100 kr
[ ] Hårinpackning
[ ] Bodybutter
[#] Bodylotion
[#] Parfym över 300 kr

Totalt: 7


Du .
[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[ ] Använder fondation varje dag
[#] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ #] Använder bodylotion varje dag
[#] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ #] Tränar på Gym (ibland)
[# ] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 4


Du har.
[ ] Tonat håret
[#] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[ ] Piercat dig
[ #] Tatuerat dig
[#] Tagit hål i öronen

Totalt: 3


Totalt: 14 ....

0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanierfågel i nordisk miljö


eller inte

jag trodde att när man gick till doktorn och fick meduciiiiun så skulle man bli frisk. Men jag hör ju ännu sämre nu än innnan jag gick för att träffa honom. Undra om det var en sån där bushdoktor jag träffa... förvirrad.!

made by Petra..

hejsan.. de e jag som e petra. ligger jusst nu e ewes soffa och kollar på när hon lagar mat till mig och frida... nu e hon på g att hälla upp ett glas vin till mig! saningen om våran kära fruktbralla ewe är att hon är min och fridas slav. de e därför jag måste blogga lite åt henne. de enda man behöver göra för att få nåt är att sträcka fram handen mot de man vill ha (göra en harry potter) så vips så kommer ewe och ger det till oss:)!!
jag och ewe har haft en väldigt spännande dag i dag. när ewe slutade jobba kl 14 kom jag till trossen och hämtade henne. hon köpte dammsugar påsar och jag en macka. sen åkte vi hem till henne. då började de första projektet..ewe skulle byta dammsugar påse. ewe hade nämligen dammsugit upp en kackerlacka i natt. (eller en fjäril).. och va rädd att den skulle rymma. men efter ca 1 timmes velande så vågade hon byta den tillslut..BRA EWE!! sen bar det av till bolaget.. där köpte vi en bag in a box... sen åkte vi till trossen och handlade middag... sen hem till min mor.. jag va tvungen att hämta mina dans skor. å nu e vi här.. mm nu börjar de osa mat!! nä nu får de va färdi bloggat för mig... nu ska jag bli full!!

puss puss Pettan

18år=falukorv på en fredag!

Jajamen... Lillsyrran fyller 18 på söndag. Ikväll ska vi äta middag hemma hos Mami för att fira henne. I vår familj får den som fyller år önska middag. Vad önskar sig Cajsa??? jo falukorv och stuvade makaroner.

I don´t get it!

Cajsa lilla... det är fredag inte onsdag.
förvirrad ja det kan man säga. men du är så söt ändå!

jag vill...

jag vill inte gå upp, för jag vill inte åka till Södertälje. För jag vill inte gå på begravning. jag vill bara att den här dagen ska vara över. Nu på en gång.

Husmor=jag?

Idag har det blivit storkok. Har kommit på att jag aldrig lagar mat hemma, för att jag aldrig har tid efter jobbet. skumt vad det har varit mycket i sommar. Så börja jag funta på vad jag har atit... det har typ inte varit någe efter att man har slutat jobba om man inte har ätit hemma hos mamma eller polarna. Så idag tog jag mig i kragen och gjorde iordning 30matlådor. Ja ni läste rätt... 30st. Nu borde jag klara mig ett tag.
Det blev:
köttfärsås 11portioner (kan ju varieras med både spagetti och makaroner)
Lasagne 6portioner
Mosakka 6(eller hur det stavas)
Kyckling i lergryta 7portioner (mmmm morötter)
Det bästa med att göra en köttfärssås är att man kan göra massor av fortsättningsrätter.... Det blev lasagne och mosakka av rena farten. Hade i linser och morötter och då blir det inte så dyrt heller.
Allt gick på cirkus 200kr... men då hade jag linser och krossade tomater hemma.

RSS 2.0