Packångest.

Varför ska det vara så svårt att känna sig färdigpackad?
Nu blev jag nog klar.. fast det känns som jag har glömt någonting ändå. Det är så skumt. Fast jag och Petra behöver ju inte vara utan skor. Vi har med oss sju par var, en för varje dag. :) haha hälften kommer jag inte använda och det vet jag ju men det är valmöjligheten som är viktig. För tänk om man inte känner för att ha på sig det man har tagit med sig och verkligen verkligen vill ha det man lämna hemma?? Vad gör man då? Då blir det kris. Jag höll på att glömma bikinin, men den är med nu. Å jag har tagit med mig min huvudkudde,,, nice.

Så ha det så gott nu alla här hemma så hörs och syns vi om en vecka.

Pusspuss

jag mår dåligt...

kan ingen tycka lite synd om mig? eller... får jag skylla mig sj?
blä... jag drar till La rhohodos om några timmar och jag har inte packat och städat ännu. hmmm

Luke perry och jag gymmar på samma gym!

Det är sant, helt sant.

Ikväll efter att boxningen var klar så utbrister vår tränare.

- ja så får ni se upp så ni inte stöter på kändisarna. De tränar ju här ikväll igen.!

Wow... jag går lite försiktigt runt och spanar efter dem men de var ju såklart nere i gymlokalen så att ingen kunde gå ner och kolla lite. Men då kom jag på den smarta idén när vi var ute att det finns ju fönster därnere... så jag sa det till frida och mami. Jag och frida smög runt för att spana lite... men ahhh såklart hade de dragit för gardinerna. Vilka teasers. Jag ville ju se, undra om det här är det närmaste jag kommer att komma Luke eller om jag får en till chans. De verkar ju träna kvällstid så man får väl börja hänga i gymmet ända fram tills stängning. Eller???

En annan skoj sak som hände idag. Var över för att hälsa lite på mormor och morfar. Mormor var inte hemma så jag och morfar gick och satte hos på baksidan i solen. När vi sitter där så säger han " ja jag undrar när Calle kommer" Caller fråga jag??? ja koltrasten som vi matar. Då tar morfar fram lite mariekex och ger mig och efter några minuter kommer det en koltrast och sätter sig i min hand och äter. Det är coolt tycker jag. Väldigt skoj... så jag satt med  morfar i någon timme och tjabba och mata en koltrast. Mysig em. Stort plus blev ju att när vi ¨åkte och hämta mormor så bjöd morfar ut oss på fyren. Sjukt nice.
Älskar er mormor och morfar, massor!!!

yeayyy

Jag har äntligen fått arslet ur vagnen och börjat kolla runt efter LIAplats. hipphipphurreyyy

But öf cörse!

Yes, today I´m going to write in English. Just because we are starting buisnessenglish today. I know... my english isn´t the best.
Ok, It´s amazing we have a teacher that moved to sweden from Calafornia 20years ago. And her swedish is terrible much more worse then my writing in English. Much more!!! Like she is having trouble finding the word and she only want us the speak english. And that fine I don´t mind speaking english but I´m wondering when she´s speaking swedish??? Because she have do learn it. 20years!!! That´s a long time for not have been learning.... And she want us to learn buisnessenglish in three weeks. Bahhh I only say,,, Bahhh.
Lots of kisses to you all, and remeber now it´s only five days left. :)

Hur mycket väger ett moln?

ännu en helg till ända...

älskar verkligen att jobba våra helger. Vi är ett grymt team....

Nu är Timbuktu bokad och klar. För alla som kommer ihåg så var jag ju väldigt väldigt väldigt besviken att jag inte har kunnat se honom på ett tag. Men nu är det dax, 15/11 ska vi dra ett gäng och se honom på Cinderella. Sweet nice och grymt på en och samma gång. Känns väldigt bra att ha planerat in en trevlig höst.
Nu på söndag så drar ju jag och Petrus till LaRhodes. Sen är det fest hemma hos Reneé den 10:e vilket alltid brukar vara supernice. Sen är det inte långt kvar tills den 15. Åhhh va skoj det ska bli.

Imorrn börjar vi affärsengelska. Huvaligen, boken har inte hunnit komma ännu så det ska bli skoj att se hur det går i det här ämnet.


Superlördag!

Nä jag ska inte börja supa nu... utan det är min jobbarhelg. å det är jag frida och ante som jobbar... superhelg! :)




fredagkväll = filmkväll

Våra nya liv... nu är det dax att släppa ölen ur handen och gå i ide. Låta håret på benen växa ut och sluta kolla vad som händer i hamnen.
Det känns så, vi sitter hemma hos mig och tittar på tv. Ingen av oss vill festa för vi vet inte vart vi ska ta vägen då å då får vi panik.

men nu är det bara en vecka kvar tills vi drar till rhodos. Wiee

Tentan gick bra! Det var två frågor som jag inte kunde,,, men jag kolla upp dem efteråt och de stod inte i boken eller i materialet som vi fick av föreläsaren. Jag var med när vi prata om det men jag kommer verkligen inte ihåg vad de orden betydde...
men annars gick det toppen! :)


punggpuunngpung

Ikväll ska jag ha det så roligt!!! Wiee vad jag ska plugga ordentligt. haha

Du är min man.... :)




Imorrn smäller det!! Wiee... Sugarplumfairy har släppt nytt album och jag och Malin ska åka och se på dem på Debaser imorrnkväll. sjukt nice. Åjhhh Kristian vet inte om det ännu men vi ska gifta oss någon gång. ;)

I wanna get freaky with me...!

But öf cörse... vilken dag. jag och petra har haft en romantisk trosadag. helt galet. Vi var och synade några nya butiker/fik. Först tog vi en tripp till Albins där vi hämta biljetter ( jag och melvin ska på sugerplumfairy på debaser på tisdag!!! Wiee) Petra passade därpå att köpa banakolor. Hon synade dem noga och konstaterade att antingen så hade de blivit mindre med åren eller så hade hennes händer blivit större. :) Jag tror på det senare alternativet.....

Sedan begav vi oss till Marsipanfabriken. Julia bjöd oss på marsipan och medans hon gjorde iordning varsin Latte smög jag och petra försiktigt upp på ovanvåningen för att smygkolla på "fabriken" medan vi gick ner så säger Petra:
- Ehhh vi kanske ska gå ner fort så de inte tror vi tjyvlyssnar...
- Mmm eller så är det kanske radion som är på.
Petra är söt!

sen satt vi och lyssna på Edith Piaf och drack varsin latte och titta på ett par med en nykläckt bebis. sicken fin dag.

Uuuu a just det! Vi boka resa till rhodos, så v40 får de se upp för då kommer vi.

kramilikräm

KlibbedeKlabbe!

Jag uppmanar alla som aldrig har gjort ett klamydiatest eller som inte har gjort det på länge att gå in på:

Klamydia

Supersmidig hemsida! jag har haft Klabbe en gång när jag var 17 och sen dess har jag testat mig minst två ggr om året. Just in case. Ja inte när jag var sambo då testa jag mig bara en gång kanske ibland varannat år. Men eftersom det nästan är sveriges vanligaste könssjukdom och det är inte så extremt många som testar sig så är den här sida superbra. Enkelt, anonymt och kostnadsfritt. :) Sen kan  det ju även vara bra att gå  regelbundet till  en barnmorska för att kolla så att allt annat ser bra ut. En årlig koll är alltid bra.

Den där konny!

Fan ta er tjejer!!! lämna Konny hos mig, vad tänkte ni på? Ge bort en krabba som är illorange och som bara stökar ner. Orutinerat av er. Här lämnar man honom ensam några timmar på dagarna och vad händer? Han river hela stället på en gång... drar ut alla mina kläder. lagar mat och ställer inte in disken efter sig. äter vid bordet och glömmer plocka helt undan. Bahhh ouppfostrat det är bara förnamnet. Måste nog skaffa barnvakt åt honom. Bäst tycker jag ändå att det vore om ni (Frida & Petra ansvarde för honom medans jag är borta om dagarna. det är det enda rätta.

Petra vill...

att vi ska åka och jobba på Rhodos nästa år. Det skulle vara skoj, men njaaaa. Leverskadad på en sommar? Känns det lockande.
Jag skulle vilja åka utomlands några månader men inte så--- jag känner mig lite gammal. Huvaligen. Det tål iaf att tänkas på.

RSS 2.0