Typiskt!

idag så förbättra jag min tid i spåret... båda varven var drygt 1min snabbare, vad tror ni att jag då gör??? Ehh jag nollställer klockan innan jag har fört in det i träningsdagboken. vilken nöt jag är. Hatar när man gör så, man kan gå och känna sig irreterad på sig själv i flera timmar. Som tur är går det över. Men det gnager lite, lite, litegranna fortfarande.
UhUh... gulligaste händelsen i spåret, sprang förbi en mamma med hennes två barn. det ena var så litet så hon/han satt kvar i barnasadeln på cykeln. När jag precis var i jämnhöjd men ungen så börjar den vinka helt frenetiskt och skrattar och ler jättegulligt. Det var precis innan spurten så det var välbövligt. åhhh ibland är ungar söta, men bara ibland. :)

Hej hej!!

-Jag ska  bara hämta radonpuckar.
-Ehh puckar?
-Ja vi har gömt två puckar här.
-Jaha, är det de det är... Aja



Tog kort på en sak...

image273

Jag hitta ett bortglömt påskägg i Krilles fönster... stackars ägg. :(

Galet,

Detta borde jag göra:
Tvätta
Diska
Plocka upp ögonskuggan jag tappa på golvet imorse
Laga mat
Träna
Hälsa på mormor
Ringa en vän
Göra restuppgiften från juridiken
Gå ut med soporna
Skriva en sammanfattning av dagen
Fixa lunchlåda


Istället ligger jag rätt upp och ner och känner mig helt tom, orkar inte röra en muskel i kroppen. Skumt. Är det helgen som gör sig påmind???

Vem kan fixa min What to do list? Snälla.... :)

Liten och rädd i stora världen...

Idag smäller det, första LIAdagen på Icashuvudkontor. Ihh nervös? inte ännu faktiskt... men jag lär väl blir. Det är väldigt skönt att Biggan och jag ska på samma ställe, vi kommer rocka fett. Det svåraste hittills har varit vad man ska ha på sig. Jag har aldrig jobbat på kontor förut, vad har man på sig då? jag tog svarta byxor och min grårandiga lite finare tröja... eller finare och finare. Jag ser prober ut men inte för overkill, måste ju ändå kännas som att det är jag som kommer. Tänkte satsa på någon liten klänning imorgon... men jag ska spana in vad de har på sig idag.

image272

Nervös jag? Snarare livrädd om man ska döma efter ansiktsuttrycket imorse... pöss

Ninjamachettas!

image271

Vi efterlyser vem som kan veta något om vad som hände med Flanders ben i fredagskväll. Han påstår att en ninja attackerade honom jättefort, men jag tror inte riktigt på den versionen.

GarboFest!

Wiee har kommer bilder från Garbofesten, den var grym. Reneé är grymmaste festfixaren ever. I love you, du är bäst. Alla var pruttfulla, alla svängde sina lurviga, Flanders blev machetad av en ninja, Frida gick vilse, Anna somna i taxin, jag missa två av dansgolven, Linda shoota doktorn, Petter gick hem tidigast från Garbos, korven räckte, Frida och Linda mussla, jag kom hem vid tio på morgonen, jag, Anna & Frida var fulla när vi vakna.... det var ett jävla drag!


Reneé har inhandlat massor av godis!



Anna på G, Anna och Korven, Reneé är söt, Anna arg, godisskålen



Festare, Frida, Johan, Me



Skuggan på G hem, Trumslagarpojken, bakis1, bakis2, bakis 3 och 4




Jag ska mööööööööörda dig!

Ikväll har jag gråtit, å inte för att jag blev sådär sentimental upprörd som jag brukar bli när jag tittar på "sorgliga" amerikansk serier eller dokusåpor. Utan för att det på riktigt hände en sak som gjorde att jag trodde att Flanders skulle råka illa ut. Ahhh vad skulle jag ha gjort om det hade hänt honom ngnt`? Han är ju inte mitt allt men han betyder ju så JÄVLA mycket för mig.

Detta hände:
Vi var på fest i Tumpa, ratirajraj. Frid och fröjd... Sen skulle vi åka till Södertälje på en annan fest. Så vi går till pendeltågen. Det går inge pendeltåg på assalänge... tumtidum tänker vi. Aha vi kan ju ta en Taxi. Så vi går och frågar hur mkt det kostar till Södertälje och så hoppar vi in en. Shit va soft, vi kommer dit direkt tänker vi.

Efter cirka fem minuter öppnar Flanders en öl. Taxichaufförern lackar ur på en gång. Inte hej ursäkta mig men man får inte dricka i bilen... utan han börjar tjafsa om att om det spills så måste han sluta köra för kvällen och blablabla. Flanders börjar tjafsa tillbaka lite och säger lite på "skoj" att men släpp av oss om det är så svårt att va trevllig. Efter ett tag kan inte jag hålla käften så jag börjar undra vart någonstans man kan får reda på att man inte får dricka i en taxibil, eftersom jag har läst lite juridik så undrar jag vart någonstans i avtalen som man kan läsa om detta. Eftersom det i bilen inte fanns en ända förbjuds skylt. Då säger puckot att det står på hemsidan. Så innan vi hoppa in i taxin så tycker han att vi skulle ha läst reglerna på hemsida om att man inte får dricka i bilen. Döööhhh för det gör ju två fulla nötter? Eller inte

Efter mkt tajs så säger både jag och Flanders på allvar att han får släppa av oss eftersom han börjar bli riktigt otrevlig och aggresiv. han stanner bilen i höjd med Salem och vill ha betalt, då säger Flan att eftersom vi inte kommer dit vi ville så vill vi inte betala. Då skriker taxichaffören att flanders är dumihuvdet och att vi som är så sjukt fulla inte ska åka taxi för att vi inte kan bete oss. Då undrar jag lite snällt att om det är förbjudet att åka taxi full??? då skriker han åt mig att hålla käften. Ehhh... tänker jag. Sen puttar han flanders i framsätet och Flan lackar ur och börjar mucka tillbaka lite hotfullt. Då försöker jag verkligen säga till chauffören att lugna ner sig och att jag kan betala eftersom jag inte vill att det ska hända flan ngt. Men den CPchauffören skriker åt mig att lugna ner mig och hållla käften när det i själva verket var så att jag bara ville pröjsa och dra därifrån, men eftersom att han tydligen inte respektera kvinnor så kunde han inte ta och lugna ner sig för tre sekunde roch lyssna. Om han hade gjort det så hade han ju fått betalt. Istället så flyger han ur bilen och går runt bilen och sparkar Flanders på handen.... då är jag nästa i upplösningstillstånd för jag ser bara honom hoppa ur bilen med en påse med okänt innehål och är på väg till Flan. Jag var livrädd att han hade något vapen eller dylilkt med sig för att försvara sig. Det uppkom lite tumult flanders börjar skrika att han har rint snute och så låtsas han prata med någon och  börjar beskriva vad som har hänt. det som är bra med Flan är att han hota inte, han slog inte utan han bara vänta och såg vad chauffören skulle göra. På väg ifrån bilen så var jag så uppskakad just för att jag trodde flan verkligen skulle råka ut för ngt hemsk så jag börja få panik och börjar gråta.

Som tur är var vi i Salem, flans gamla hoood så vi drog och gömde oss i ngt bostadsområde och hoppa runt i buskarna. Sen ringde vi efter en annan taxi fast från ett annat bolag, och han var typ den schystase snubben istan... det var tur för jag ville nästa aldrig se en till chaufför:

Ett råd, åk inte med Taxi Botkyrka
Åk med Taxi Södertälje...

nu är det sängen. jag är så trött... missa jag ngt flan??


Fredag!

Idag är det fredag!! Wieee. Idag så är sista tentan för terminen, wish me good luck. Det känns bra... men det kan ju alltid komma saker man inte har pluggat på. För i ärlighetens namn så känns det som att jag inte har pluggat riktigt ordentligt.. Ihhh eller jag har ju pluggat men det känns kanske inte som att det sitter som det borde. Jag läser och tänker ja men visst det här kan jag ju, men kan jag det verkligen???

Iaf, sen bär det iväg till city, men and Anna ska äta sushi och gå på stan. SEn är det fecke ikväll... Reneé har ju fixat Garbofest åt mig,hon är så söt. Det kommer bli superskoj.

Pöss på er

image255

jajamensan, snart är det den 24:e då vet vi ju vad som händer. :)

Sug pung!

Ja det gick åt helvete,,,
försämrade tiden markant och det var överjobbigt... det som gick så bra i måndags. Fuck!

Men jag kanske inte är en människa som kan springa på morgonen... hmm det går ju aldrig bra då. Större delen av min träning sker ju faktiskt på eftermiddagen. Det måste vara så.

Bättre lycka nästa gång, eller?

Pöss

Nu ska jag upp upp upp!

ja det borde jag verkligen, men jag älskar min säng just i denna stund... så kanske att jag drar mig en kvart till... eller?

Kosta 1000:-

Eller inte....



Tre par skor för 334kr inte illa! De första paren är egentligen vita men de andra är rätt färg. Sweet! Nu är det vår...

Mami och Frida!

image250image251

Kolla vad st

Nytt!

Testa en ny sak idag,,, smaka smaskens.

image249

Åt den med hemmagjort potatismos och svampsås, Sweet!

Tentaplugg!

image247image248


Ja,,, som ni ser så är det här två stadier av mitt tentapluggande. Allt för ofta ser det ut som bild 2. Jag ivrigt letandes efter saker att städa. Här är lådorna under sängen. Men ibland händer det något och jag skärper till mig och tar fram alla böcker och pluggar ordentligt. Haft två bra kvällar med tentaplugg nu. Tänkte klappa mig själv lite på axeln.



Top Modell!

Läste Annas blogg för en stund sen, Anton är verkligen en fena på att klä ut sig... Men mannen du måste börja variera stilen lite. En riktig modellikon har aldrig samma plagg två fester i rad. :) Fast har man hittat sin stil så har man. då kanske man ska hålla sig till den? hmmm klurigt. Vad ska du ha på dig på fredag? Kan man få veta eller ska det vara en surprise.

image245

Ja, vad säger man du har ju förmågan att ligga med kameran iaf! :)

Ojojoj...! Snopp oxå

Nu är nästan söndagen över, det ända som är kvar är nårgra härliga timmars civilrättsplugg. Jejhhh Eller? Måste jag inte laga lite matlåda först? Jo jag tror nog det.

Utter i spåret!

haha, Renée!
Kom precis hem från en runda i spåret, kan du tänka dig??
Vakna upp vid åtta av mina satans ben, det sluta inte krypa i bena.
Hatar RestLessLegs!
Men en positiv sak är ju att jag gick upp och gick ut och sprang. Annars hade det ju inte blivit någon träning idag, eftersom jag ska stå på jobbet från 12-21.30.
Hur gick det för dig? Simma du??
kram kram

jupp, jag suger ju verkligen!

Skulle ha försökt plugga in hela boken idag... tumtidum vad mycket annat som har varit roligare...
städa, gjorde en riktigt grov en... bakom sängen under soffan you name it, jag dammsög där...
tvätta, jag tog t.o.m och tvätta överkastet ahhh
va och mata illrarna, okej det skulle jag ändå ha gjort
surfat, internet är flitigt läst
ringt, hitta massor av vänner jag inte har pratat med på ett tag
Wiee men men, har ju en vecka på mig. Optimist javisst!

Ny Frippa!



Framifrån ser det nästan ut som vanligt, men tittar man därbak,,, ahhh då har jag inget hår kvar. :) Sweet!

Ska bara blondera mig nu sen är man tillfixad till våren!

vuxen jag`?

Vaknar i tid,
går upp i tid.
Har stakat ut en plan för hela dagen...
1. Vakna, äta frulle och dricka en latte. (färdig)
2. Cykla till frisören.
3. Städa eller åtminstonde dammsuga, fast då kommer jag städa om jag känner mig
4. Cykla till återvinningsstationen
5. Plugga, plugga, plugga.......!
6. Träna
7. Handla
8. Äta middag med Fridlurken?

8:an är lite frågetecken... Jag vill även åka och dricka vin hemma hos Petter, men jag jobbar imorgon så det kan bli lite jobbigt. Det tar ju ändå 2timmar att komma hem. Smartast är ju att stanna hemma i Trosa. För då kommer jag spara pengar, inte tulla på min kondis och jag kommer kunna jobba bättre imorgon.

What to do? What to do?

Bilddax igen!

Först några väl utvalda från Fridas 24års fest i lördags...


Blöta jag, smörgåstårte Frida, SofieTheSparris&Bollar, IntheCar, LaPetter

image237image238
Hmm three boys in the hood and a slick in the öra! Nice Sofia!!

Sen måste jag ju ha lite blandade pics oxå... som vanligt. :)


Ensam på gymmet, ensam vid havet, ensam med civilrättsboken!





So baby what have you done to your hair?

Grattis Frida!!!!!!!!!!!!!!!! 24år idag. Wieee!!


image231

Fett trött!

Dax att sova, kommer inte ihåg när jag var så här trött sist.

men fuck jag kommer dra stockar inatt. :)

Pigga gänget!

Shit, pigga gänget är hemma hos mig. Wieee
They are asleep!

jag skulle...

sorry sofia, jag skulle ha gått hem och dammsugit igår efter träningen. Men istället gick jag och middag hos syrran och tog ett eller två glas vin. thihi,,, hoppas du inte ser dammtussarna.

Musikberonde?? Ehh ja!

Vakna upp och titta på min mp:3a som laddas i datorn, den var fortfarande inte igång.

Vem får panik och vaknar helt?? jo Ewe!!
Börjar genast felsöka var som kan va felet... läser båda manuallerna som finns till. Nu sitter jag och väntar på att all musik ska läggas upp i en mapp i datorn så att jag kan reseta om skiten.
Batteriet dog igår när jag skulle hoppa på bussen från Södertälje, panik i rutan. Som tur var hoppa Carros Pelle på vid Södertälje syd, annars vet jag inte hur lång bussresan hade känts.

Ahh skönt, nu funkar den.

Å musiken låg kvar fast man reseta, sweet.

Kan man sova lugnt en stund till.


Stoooooooooooooooooooor ÖL!

image230

så var det dax...

Ska sätta mig på bussen om en halvtimme... för att ta mig till Stadium och jobbe lite. Är egentligen sjuk, men det känns som att jag var sjuk för inte så länge sen där så jag vill inte sjukanmäla mig igen. men ajg har intalat mig själv att jag är frisk så det går nog toppen. :)

Pöösss på er!

Diggididam 2

jag är vaken,,, å det är av en bra anledning. :)

Diggididam!

Två latte har jag fått tag på, inte illa pinkat. Det var nästa så att jag HarryPottrade hit dem, men bara nästan. Titta på 27dresses, den var bra. Storgrät, som vanligt. kan ju inte titta på filmer normalt. Nu är det Gilmore Girls, ett avsnitt jag inte har sett. Wihoo.

Gonna miss you girl!

Nu är Anna snart på Kanarieöarna, fatta skönt. Du kommer va saknad, men du kommer ha det så fett nice. Sweet.

image229

smittad av en dator??

Okej, nu är ju datorn frisk men så blev jag sjuk... är det möjligt att en dator kan smitta en med virus?? För då är jag det.
Ligger i sängen och funderar hur jag enklast ska få föda,,,
Ringa en vän
Resa mig upp
eller vänta och se hur länge det dröjer innan man har svält ihjäl.
Tummmtiduummm

Å kan inte ngn komma och sätta på TV:n?


image228

En gammal bakisbild, då är man ju sjuk så den passar ju...

Tack Flan!

Lämna in datorn till dr.Flan imorse....
När jag kom hem från jobbet vid halv tio så hade han fixat en kanna kaffe och så var min dator hel igen.
Löve ya!!

Fick man användning för sina kunskaper!

Har stått i kassan på Stadium idag,
fick citera konsumentköplagen idag!
Värsta bra kurs vi går....

En kund trodde att öppet köp var en lag,,, döhhh. Han stod och skällde och skällde och skällde. då  förklara jag  bara lugnt och sansat vad som stod i lagen angående öppet köp.  Sen berätta jag om vem som har risken efter ett köp. Don´t mess with me. det enda jag har gjort den här veckan på tåget är att läsa konsumentköplagen.

Fuck Ass!!!!!!

Ursäkta språket,
men är det någon som kan någe om wininet eller låsningar i Panda Antivirus Programmet??
Det enda som funkar på min dator är Internet,
MSN och alla mappar som tillhör datorn är låsta.
For fuck sake, vem vill mig så illa???


Buhuuuuhhhuuuu

Jag som var så toppenglad för några timmar sen,

Nu är dagen slut!

Eller?

Blir lite avundsjuk på Anna, Sofia och Malin de får dricka vin....!!! :) Men nu ska jag göra er lite avundsjuka, jag ska äta sushi imorrnkväll.
Ha, smaka på den. Mumsfilibabba

Shit va lång tid det tar att bege sig från jobbet och hem om kvällarna. Speciellt om man har varit i skolan hela dagen. Åkte imorse vid tio i sju och kom hem nu tjugo över nio. Omänskligt.

Ingen som vill skänka en lägenhet i city till mig?
Snälla??
Pretty please.

But öf cörse!

Att gå på krogen är som att öppna en alladin ask och upptäcka att alla praliner är upptagna och det är bara dom spritfyllda som finnns kvar i hörnen...

Kosta 1000:-



Jaha, då har man avverkat ännu en kryss! Vi är ju rävarna på Östersjön, såklart... Helt galet skoj att åka med klassen. Det var röj mest hela tiden. Ännu trevligare var att Flantheman haka på.



Tunnelbaneresan från båten var kunglig. Precis när tåget rullar in på perrongen går Flandersölkartong sönder. Anton och Hibba slänger in sina väskor på tåget och alla tre börjar sula in öl i vagnen. Tre öl går sönder men de hinner få in alla plus sig själva innan tåget går.



Skofest och åretskärlekspar!



Taaaddddaadda Batman, Flygande Fisken, Rockers, JustFlan, TheOldFisherman

image227

Till slut hitta jag den!!! hihi Pöss klassen, Flan och Hibba

AFD 07/08

image210


Nästan hela klassen!!

Å vem ska stå längst fram, självklart jag. :) Swing!

Torkad frukt... nej tack!

image209


Av Sorterna som blev provade idag så var ingen speciellt god.

Först ut Kung Markatta Våra godaste APRIKOSER
Kung Markatta är kravmärkt och brukar göra mycket goda grejjor,,, men aprikoser det var inte smurribumms nånstans.

Sedan var det dax för Ica:s Blandfrukt...
Allt i påsen smaka likadant, unken gammal pensionär. Blä usch och fy!

Så det blev en helt vanlig banan och ett roylagala äpple som tog hem striden idag.

För den som vill ha, så skänker jag bort de två påsarna torkad frukt. :)


Step by Step!!

Då var det dax,,,

 Återförening!

Tänk när man var liten, de var ju bäst. NKOTB. Första pojkbandet å vad kär man var. De är fortfarande bra när man lyssnar på deras musik... hmm eller är det nostalgisjukan som slår in. ähh spelar inte så stor roll. Bara de inte ska skriva massor av nya låtar och förstöra tankarna man har om dem.

image208


Step by Step




Godmorgon!

är ni riktigt vakna än???

Det är jag, å vilket strålande humör man kan vakna till. :)
Fick vakna helt för mig själv. Wiee och ska nog nu efter att ha varit uppe en timme gå och lägga mig igen, bara för att jag kan.

I eftermiddag är det dax, KlassFeckePåEnOkändBåt... eller nu är den ju inte så okänd. Det blir ju siljaline. Men jag tror vi kommer ha superduperyperkul!!!

Fynd!

Idag har jag inhandlat två finfina klännigar och en bikini. Hitta dessutom ett rött nagellack och en mascara som jag var i desperat behov av.

Det fina i kråksången är att båda klänningarna gick på 149:- och bikinin köpte jag på jobbet så det blev 20%rabatt på det köptet... Kitchiiinnggg!!!

image207


Haha,,, va skumma hotpantsen ser ut när de låg ner. :) Tur att de inte ser likadana ut på. Den prickiga klänning är perfekt vardagsmat och den röda kan man nog komma undan med på någon fecke. Sweet!

This is your wake up call!

ställde inte klocka imorse, tänkte att jag skulle få sova tills jag vakna...

mmm vem ringer klockan halvåtta??

- hej mitt namn är blabla å jag ringer från vattenfall.

- ehh va??


- ja jag undrar om du är intresserad av...............en lång utläggning på ca fem minuter

- ehhh nä!

- okej, tack ändå. Hej då!


Ahh det är okristligt att ringa så tidigt för att försöka sälja saker.

Okej

Det kanske låter som jag är jättesur på SL och det är jag...
De inser inte att när de försenar sina tåg så tar det i princip 3timmar för mig att komma hem! Det är surt!

Får man någon ersättning för det?? näää såklart inte, för jag har ju inte lidigt någon ekonomisk skada, jag har mest tråkigt och kan inte göra så mycket mer än att åka kommunalt om kvällarna.

Skit SL!

Försening igår - personalbrist. Hann precis med tåget hem till Trosa, fick springa

Försening idag - oj, tåget går sönder i Flemingsberg. Tas ur trafik, ni får ta nästa. Nästa är 7min försenad. Nämen hoppsan fick jag springa idag igen, men hann jag med den bussen??? Nääää skulle inte tro det, missa den med ca 45sek. Fick vänta i över en halvtimme på nästa buss. Bajs!

Det har dessutom varit förseningar hela vecka sträckan älvsjö - handen så man har fått vänta i ca 5-6min extra i Älvsjö... men det känns inte lika farligt eftersom man förutsätter att tågen är försenade och tar ett tidigare tåg om mornarna. Vad är det??? Man förutsätter,,, och det blir ju så. Varenda morgon!!!!!!!!!!!!!!


SKIT SL!

Nytt golv!

Har äntligen fått in det nya golvet. Tack Flanders och Martin för hjälpen, nu är det bara eluttagen kvar. :)

image205




Filip & Fredrik

image204

Såg ni 100 höjdare igår?? Om inte, det var det mest skummaste programmet. Ahh... jag satt förstummad hela programmet. De var och hälsa på dessa två prickar. Snubben drog någon truddelutt och då körde tanten och hennes väninna en form av "sexdans" helt nakna, det var ingen vacker syn. jag blev rädd....

Sen var de inne på någon form av swingingklubb, å där helt ogenerat så börjar en herre i sina bästa år att gå loss på en dams snippa och det är väl inte det värsta utan det värsta var att hennes lår blev helt glansigt efter ett tag och där sitter Filip och Fredrik bredvid helt normala. Eller normala och normala de ser lite skruvande ut som att de inte är riktigt bekväma i sitsen.

Men på riktigt, det finns skumma människor och i USA finns de skummaste.

RSS 2.0