pernilla wahlgren

förlåt, men jag gillar verkligen inte henne. usch jag är en ond människa men finns det någon jag inte gillar så är det pernilla wahlgren! iiiiiii

lördag

melodifestival, soffa, ensam,

igår låg jag däckad, ihopvirad i sängen.


Yo morning bitches!

Till en början har jag tänkt att jag inte ska klaga på SL. De kan ju faktiskt inte rå för att det har snöat lika mycket som i Filmen Emil i lönneberga... å jag ska nog faktiskt inte klaga på dem nu heller. Men jag ska nog säga att jag inte riktigt tycker om det här med förseningar, arga människor, känna personen bredvid migs andedräkt. Jag gillar heller inte att inte riktigt veta när jag ska komma hem om dagarna eller veta vart jag ska hoppa av eller på. Inte roligt! Men SL näää de tänker jag inte klaga och vara sur på. uuummm inte då! Inte tänker jag vara grinig och upprörd på snön heller, JAG ÄLSKAR SNÖ! Men jag tycker mindre om att vara tvungen att ha tjockjacka. Inte kunna använda sneakers. Jag tycker heller inte så värst mycket om när vi sitter på kontoret klädda i mössa vantar och filtar för att försöka överleva denna istid. Snö det är mumma!


Finnefärjedax!

Då har man ännu en gång varit ute på böljan blå. Eller den här helgen var det mer som att åka släde på isen. En gigantisk släde med motor. Det var is is och massor av is. Båten gick som en prom och jag märkte knappt att vi var ute till havs. Det var först när vi skulle landa i stockholm igen som havet och vädrets makter gav sig tillkänna. Vi höll på en timme att lägga till. Det var isflak som guppade där båten skulle ligga. Till slut kom vi iland, jag gissar att Kapten Tore var lite halvsvettig när han var klar!




Madde, Andreas, Volvograbbar å plutten!

Vi var ute på havet med Gurras fack. IF Metall. Det är ett gäng volvoraggare som i vanliga fall hänger på en verkstad. Ni kan ju gissa nivån vid matenbordet. :) Fullt ös medvetslös!



Som tur var fanns det några tappra sambosar som hade vågat följa med. Anna & Thomas Andreas & Madde




Skepp å hoj!

Bowling med jobbet!



Kvällen började med middag med tillhörande psykning, fram tills det att Jag och Sven insåg att vi var i samma lag.



Sen blev det bowling! En del var bättre än andra!



Men mest var det massor av trix!


mys! Länge sen tips från coachen


Fruktstund!

2 bananer och 1 äpple! Smurr, bra laddning inför lunchträning. :)

Nya bilen!


initiv!

Nu kör vi järnet,,,, vi har tagit initivet jag å emma att bli lite mer proffs! jag känner att detta kör vi på!

Mat

jag har märkt att i och med mitt nya jobb har jag blivit räddare för att åka kommunalt. Inte för att tågen ska spåra ut eller att det ska hända någon olycka. Utan jag blir skrämd av alla människor. Jag har märkt att det finns så många konstiga människor med konstiga tankar att när jag sitter på tåget kan jag inte hjälpa att tänka att de som sitter bredvid mig kan vara helt wacko.

Jag är ju glad varje dag jag klarar mig fram och tillbaka till jobbet. jag är överlycklig att jag bara behöver p-tåg till huddinge där Gurra väntar redo med Polon. För tänk om personen bredvid är samma person jag pratat i telefonen med en timme senare som sagt massa konstiga saker.?.

Lööööve!


Söndag!

Nice, slappardag och det är helt ok vad man än gör.

Det var sjukt skoj att träffa allesammans igår. Det var alla ens barndomsvänner. Alla de nära så att säga.

Nicke Picke ska flytta hem till oss igen. Ja inte till oss men han ska flytta från skåneland och bo  i stockholmia igen. Det har varit lite tomt utan honom.


Familjen


NickePicke Päron Pung

Har redan fyllt 30, han har passerat det magiska talet. Nu är han vuxen. IIiiii!
Ikväll ska vi ta och fira honom. Hlet skumt egentligen. Jag och Nicke har känt varandra sen jag var runt 12-13. Ganska skoj att ha kvar en polare så länge.

När jag var liten var man sjukt vuxen när man hade nått 30, det känns inte så idag. tror man aldrig kommer känna sig gammal och grå. (Förutom de dagar när hela kroppen skriker när man rör sig)

En annan sak som bevisar att vi är gamla, Linda har Oliver som snart blir ett år, Carro är gravid, Cattis är gravid, Jag har gemensamt ICA kort med Gurra och Vi sparar för hus!

Säg inte det här till  någon men jag och Gurra ska nog köpa en Volvo Kombi! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vuxenfälla

RSS 2.0