TjoandAtjim!

I know... long time

Men jag har haft världens bäst Rännan nere på besök. Updates will come, hon lämnar mig imorrn... :(
puss

kidnappning 2

jag är nog mkt för att kidnappa barn... nu ska jag kidnappa mina två kusiner... :)

Tredje Tattisen!


tjohoooo

Idag ska jag kidnappa två små barn och åka blått tufftufftåg, tur för mig att jag har tillåtelse av föräldrarna att kidnappa de små barnen. Men först ska jag skutta iväg och jobba. Glad Midsommar! hoppas ni inte är allt för bakis och skakis, jag kunde köra bil hem igår! :)

slöpitt

jag trodde att när jag slutade skolan att jag skulle veta vad jag ville med mitt liv, men vet ni??? jag har ingen aning. :) skumt att man på något sätt tror att allt ska lösa sig lite magiskt. det är inte som på film och inte heller som sagan med lyckligt slut. Man får ta sig i arslet och fixa saker och ting själv. Inget kommer gratis och helvete om man inte ska slita som ett as för att få lite skoj. Därför består mitt liv av att jobba jobba och jobba... PÅ TROSSEN! Okej, låter kanske som att jag skulle avsky LaTross vilket inte är fallet. Men har man slutat på ett jobb för att plugga vill man inte hamna på samma jobb två år senare med en klump pengar som ska tillbaka till CSN. Som ni förstår fick jag inte jobbet på IcaHK. De gjorde om tjänsten och tillsatte någon som redan var insatt. Men heyyy jag var ju ändå tvåa,,,, (Bitterfitta AB) förhoppningsvis stämmer vad rekryteraren sa och de kommer ringa i höst.
Ja och eftersom jag då har bestämmt mig för att jobba på trossen fram tills jag hittar mitt underbara drömjobb som säkert finns därute kommer jag få den stora äran att jobba midsommarafton och midsommardagen helt på eget bevåg. Ingen tvingar mig, jag var faktiskt ledig från börja utan jag sökte upp människor som såg ut att vilja vara lediga och fråga dem och de ville det... jag vet, jag är knäpp!
Imorrn blir det därför en härlig tid från klockan sju fram till klockan fem. På självaste midsommarafton börjar ju dock inte förrens 12.00 men jag slutar 21.30! jippieeee! På midsommardagen hamnar jag på Trossen vid halvåttishsnåret...
Wish me good luck and hand me a gun while your at it!

vet ni???

min rygg känns halv,
aaaaajjjj som fan!


Cajsa är nybakad!



lillsyrran har blivit stor! withuuuwuu på henne,

Inte längre student!!!! buhuuu











jaha,,, det var det. 2års pluggande. :) någon kunskap hoppas jag ju fastna. Men det bästa är ju att man har träffat underbara människor. Speciellt de där tre brudarna på sista bilden! Rännan, Jojolainene och Sarah! I löööööööve ya!!! Sista kvällen med klassen var riktigt trevlig. Å inte trevlig som i kodordet okej utan som i trevligt, mysigt och alldeles underbart. Bäst var att vår studieansvarig Malena var med ändå till slutet. Bra jobbat av tanten söt. Lycka till alla å så syns vi när vi ses....

Oliver 2009-05-29



Världens sötaste bebis!

Mors dag!


Mansdjur!





Pöss i ljumsken!

RSS 2.0