Tjejsnack V.35

Hej hopp i dunderflopp... Hmm vilken hög nivå jag satte på det rimmet. Veckans tjejsnack är om musik... Vad tycker du? Glöm ej att svara... Flan the man du va lite klen förra veckan. Detta borde du kunna ngt om.

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?
Jag lyssnar just nu mkt på Suger Plum Fairy och Timbuktu. Sen är det mest R´n´B. Det bästa är att det finns mycket variationer. Man kan hitta något oavsett om man ska på fest eller sitter och softar.

Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?
Jag lyssnade ungefär på samma stil. Men det var mer blandat då. Jag syltade gärna in mig på en enda låt och lyssnade på den tills jag inte stod ut ngt mer.

Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?
Jag vet inte men jag blir väldans stressad av Dubmusik. Inte att jag inte klarar av att lyssna på den, men jag associerar det med dåliga saker så det känns lite olustigt.

Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.
Sett Live: SugerPlumFairy, The Ark, TeddyBearSthlm, No Doubt & Erik Segerstedt....
Vill se: TIMBUKTU, Justin Timberlake, Robbie Williams, Pink & Elvis.... (Ja jag vet att han inte lever, men I wish)

Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?
Nope, inga. Tycker inte att det är ngt speciellt med autografer. Men det skulle vara ballt att ha Elvis autograf.

Datanörd!

Jag erkänner, jag har blivit datanörd. Å inte datanörd jag kan massor av saker, inte heller sådär tjejigt datanörd att jag måste uppdatera mig om mode och vad mina vänner gör. Nä, Flanders (min bäste vän) har lurat mig in i fördärvet och gjort mig beronde utav Tribal Wars.
Det hela började för tre veckor sen när Flanders skulle åka bort och jobba på en golfturnering. Han behövde någon som kunde sitta på hans konto. Jag sa att jag kunde ställa upp, fast jag hade ju inte en aning om jag skulle göra rätt eller om jag skulle döda hela hans trupp.
Som tur är så skötte jag det hela rätt hyfsat och Flanders kunde komma hem och fortsätta med hans lilla by. Eftersom jag hade skapat ganska mycket i byn så var ju rätt så nyfiken på hur det gick och sa väl en del till honom när han inte uppdaterade som jag hade tänkt från början. Så som en lite surprise så hade han skapat en egen lite by till mig när jag kom hem från Rhodos... EvilEwe. Ahhh min egna lilla by. :)

Så här är jag nu en vecka senare och känner att jag börjar skapa mig ett litet beroende för detta spel. Jag, Ewelina som i princip aldrig har varit intresserad av dataspel väntar med spänning på nästa gång jag kan gå in på internet och se hur det går för mina trupper. Min by är ju fortfarande i uppbyggnadsfasen och det dröjer väl ngn vecka eller så innan jag på allvar kan ge mig in i spelet. Men oj vad det är kul ändå.

Så jag erkänner! Jag är en datanörd!

image98

Låt alltid livet leka!

Usch blä fy.... å dubbel urk!!!

Okej ni som känner mig vet att jag har lite svårt för det här med tandborstning. Självklart borstar jag tänderna... men om man ska dela tandborste med mig så bör man känna mig väl och ha utbytt saliv ett antal gånger. Jag har även lite svårt att se folk borsta tänderna i närheten av mig, speciellt om det är mat inblandat. Usch fy.... jag får rysningar ända upp i nackhåren... Blääää. Jag vet inte riktigt varför men det är bara så.

Eftersom jag ska bo hos pappa nu lite nu och då så lämna jag kvar min tandborste hos honom för att slippa släpa med mig den. Men stupid me glömde ju helt bort detta när jag väl kom hem till Trosa, för en liten stund så börja jag göra iordning mig för att sova och skulle gå och borsta tänderna. Kom då på att jag inte har  varit och köpt någon ny tandborste..... Vad att göra?
Jo tur i oturen eller jag vet inte om det var så turligt. Men brorsan var här för några månader sen och han hade med sig en relativt ny tandborste, den fick jag använda. Urk... inge ont om honom men blääää.
Jag måste använda denna imorgonbitti oxå, snälla låt det inte bli morgon.


image97

Fulöl eller ingen öl?


Fulöl såklart! :)

Tjejsnack V.33 & V34

Eftersom jag var bortrest förra vecka så kommer både v. 33 och v.34:as tjejsnack här.... Glöm inte att svara själva. :)

V.33
Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
Jag kan nog säga så här att jag har hittills bara haft en riktig kärlek. Å jag kan inte riktigt svara på när jag kom på att han var det... Det bara kändes i maggropen. Vi var tillsammans i sju år.

Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?

Oj, min första kille.... Det var Mikael vi gick i ettan, det var skoj. Vi hade jätteroligt ihop. Var ute och cykla lekte i kojor och byggde fort. Helfestligt. :) Jag var lite pirrig när vi bestämde att vi skulle vara tillsammans men vi hade ju varit polare både före och efter vi var ihop så det var inte så stor skillnad.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
Inte på kärlek. Men jag tror på passion och lust vid första ögonkastet. Kärlek får jag till en person som jag verkligen kan lita på, sånt dröjer för mig.

Vad är kärlek för dej?

Kärlek för mig är när jag känner mig trygg med någon människa. Jag känner att jag kan lita och blir litad på. Jag vet att person inte vill såra mig.

Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.
Nej jag är singel. Trivs väldigt bra med singellivet, man behöver ju inte vara ensam bara för att man är singel. ;) Men visst ibland så vill man ju uppleva kärleken igen. Jag tror att när jag är redo igen för att uppleva kärlek så kommer det lösa sig.

V.34
Spelar åldern någon roll? När, varför?
Ibland, men inte ofta. Jag tycker det är bra att vi har gränser för alkohol, körkort och filmer. Men det systemet är ju lite halvknasigt. Men annars så bryr jag mig inte så mkt om hur gamla folk är. Människor är så olika ändå.

Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?
När jag träffade mitt ex. så ville jag vara äldre. Jag var 17 och han 27. Han kunde gå på krogen, inte jag.

Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang?
Några gånger, i krogkön och till snubbar. :) Men det var när man var yngre. Idag är jag en stolt 24:a åring!

Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera!
Så länge jag är frisk så spelar siffran ingen roll. Jag tänker bli en riktigt söt liten tant när jag blir gammal.

Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera!
Jag vet att jag tyckte om att vara 9-11 år. Allt var okomplicerat. Men just nu är jag i ett läge i livet att jag trivs verkligen med mig själv och med vad jag gör så jag kan inte bestämma mig 24 eller 10.

Ahh äntligen hemma!

Åhh vad jag har saknat mitt hem, min sköna säng och min tysta lägenhet. Shit jag visste inte att det kunde vara så här knäpptyst i ett rum. Men oj så fel jag hade.

Ännu en dag i nya skolan, lika rolig men jag känner ju att jag inte har kommit in i det. Huvudet känns tyngre och tyngre. Men på vägen hem på pendeltåget, som nästan var tomt så hann jag göra hela min läxa som jag har tills på fredag. Det kallar jag effektiv restid. Tänk om man hade varit lika disciplinerad i gymnasiet. Nu ska jag se till att hålla mig till att jag pluggar när jag reser.... hmmm känner ni mig rätt så håller det en vecka. Max!

Knapuknapu... nu ska jag testa och se om min säng är lika skön som när jag sist sov i den. :)

Back in town... Nästan!

Då var man tillbaka i Sverige, men jag har ännu inte kommit hem. Sitter hemma hos fader min. Började skolan idag. Det var ju något nytt, skojigt. Men massor av saker att lära sig. Nya namn, nya tider, nya tåg, nya lärare, nya lokaler,.... Å framförallt nya rutiner. Undra hur länge det kommer dröja innan man är inne i dem. Men jag känner mig grymt peppad. Det var skoj att träffa massor av människor som alla är intresserade av samma sak. Även om många av dem inte hade jobbat praktiskt inom handelsyrket så ville de ju göra det.

Ja vad ska man säga om Rhodos...
Mycket sol, mycket Öl, bra carbonara, många blåbärsshots och mycke danska "wienerbrön" hihi.
Lite sömn, inte så mycket bra mat, jobbiga inkastare, bränd haka.
Å Carro lessen men jag kommer inte få en Toblerone. :)

Hej då...

  Nu är det dax att dra... Inatt åker jag och Malin och möter upp Linda och frida på Rhodos. Skönt! Sen är det dax att börja skolan. Oj oj oj... undra hur det ska gå.

A just det...

Om man bortser ifrån att man alltid vill ha kul, vad blir kvar? Tråkigheter, eller? Är det så att när man inte har kul så har man tråkigt... Finns det inget däremellan? Jag upplever att om jag inte är glad, lycklig eller på världens bästa humör så blir jag väldans låg och känner mig deppig. Är det rätt? Ska det vara så? Åhhh blir så arg på mig själv att jag inte kan finna den balansgången.

Rikta blicken framåt, fastna inte i byxan bakåt!

Iller & truppvakt!

Vilket ansvar va? inne på min andra vecka som iller & truppvakt. Flan the man är ute på golfturne då är det klart att man tar hand om grabbarna. Det är med att vara truppvakt är klurigare än man tror... Det gäller att passa vissa klockslag för om man inte gör det så kan förråden bli fulla. Flan var hemma en sväng i helgen och kolla läget med truppen, då fixa han en staty. Jag döpte om den... hihi! Han ringde idag efter att han hade upptäckt detta. Klart grabbarna ska tillbe mig, EvilEve eller?
Nä då är illrarna lättare att tas med, går dit leker lite, plockar upp lite bajs och ger dem mat. De är schysta grabbar.


Tjejsnack V.31

Vad har du mest av; blomväxter eller gröna växter utan blommor, har du någon favorit?
Hmm inte svårt att svara på.... Jag har tre gröna. Av mina växter är alla favoriter, men solrosor är outstanding! Svårsköta, men fina som attan.

Har du balkong, trädgård etc. där du odlar något själv, vad? Om inte, skulle du vilja odla, vad/varför inte?
Noop... inget av det. Jag skulle vilja ha en örtträdgård, ett solrosfält och tomatplantor. Känns harmoniskt.

Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande?
Lätta, de som finns i min lägenhet. Svåra, alla blommor/växter som jag har kastat genom åren... Finns inte många sorter som jag lyckas hålla levande. Tyvärr!

När du köper växter till dina fönster, hur tänker du då?
Min första tanke är, oj va fin den måste jag ha! Min andra är, nej ställ tillbaka den är död snart... Därför köper jag inte växter, jag får dem!

Anser du att du har gröna fingrar? Varför/varför inte?
Kan nog verkligen inte påstå att jag har det... Måste man inte ägna en tanke åt blommor/växter för att ha det? Jag tänker på mina växter när de börjar hänga väldans mkt.

Villduoxåvamed?


Sugarplum Fairy & The Ark!

Var på konsert i lördags... å va de var bra! Shit vad man blir euforisk av att se ett bra band. Carro, Malin och jag drog till E-tuna igår. Vi har inte riktigt varit medvetna om att det var igår som vi skulle åka. Vet inte hur många gånger vi har påminnt varandra och fått - Ajust det! Tillbaka. En timme innan vi skulle åka går Malin hem från mig och tror att hon ska hinna sova... Då hade hon inte gjort iordning sig överhuvudtaget. Skumt att man kan glömma bort något så viktigt som denna konsert.
Vi var på Sugerplum när vi var i Sälen. Då stod det en snubbe längst fram och skrek Kristian, Kristian hela kvällen. Kristian är trummisen i bandet och tydligen hade de gått i samma klass. Kristian verkade halvbesvärad av att ha denna människa skrikandes var 30:e sekund. Jag undrar om denna människa skrek Kristian, Kristian när de gick i samma skola. Shit va jobbigt det måste ha varit i så fall.
Eftersom Kristian är väldans het så följde jag denna snubbes väg och skrek Kristian, Kristian hela gårdagskvällen. Mmmm me like a lot!
The Ark är grymma scenmässigt. Det är verkligen mäktigt att se dem på scen. Ola Salo ger en show som ingen annan. Helt grymma. Vi konstaterade att vi verkligen fick valuta för pengarna.




Kristian, Kristian! Du är bra Kristian!

Teckenspråk!

Va roligt det är att lära sig teckenspråk. Svårt men riktigt skoj. Finns ett jättebra program på UR det är hur mycket ord som helst som finns där. Har lärt mig allt det viktiga... Frukost, lunch, middag, öl, vin, kaffe och fika. :)
Ska bli skoj och prata med Carolina sen.... hon kan ju fylla i det som inte finns att lära sig.  Plus att hon ska få rätta mina fel. Känns som att jag inte får till snitsen på alla rörelser.  Men skam den som ger sig.


Den största slöpitten av dem alla...

Okej... man kanske ska duscha direkt efter träning. Men om man inte har tränat så hårt då? Va ute och sprang både i måndags och tisdags, så jag behövde ju inte göra något egentligen. Men jag och frida var ute och gick en stund å visst det var varmt men jag blev ju inte så svettig. Men jag kanske borde gå och duscha snart... Eller så kan jag åka hem till Mats och co och lukta lite svett. Det är ju bara mysigt. Urk.
Vet inte ännu om jag ska göra det... har ju sagt att jag ska spara pengar. Svårt val, väldans svårt val. En öl är ju aldrig fel men jag ska ju jobba 7-18 imorrn... det är ju ganska långt. Ska nog ta den där duschen och fundera lite.

"Jag har både en telefon och en mobil i väskan!" citat carro!

RSS 2.0