jag tror jag har feber...

Det slutar inte rinna från mitt vänstra öga... å jag har sovit i fyra timmar i sträck sen jag sluta jobba och jag är fortfarande lika död. Det brukar vara det säkraste tecknet att jag har feber. URK!
Ska lägga mig ner och dö lite nu... sov gott.

pöss



Grattis Linda!

Statsloppspicnic!










Hmmm

Jag har tänkt efter lite, eller jag har nog tänkt efter väldigt mycket. När vet man vad man vill ha? Känns som att jag aldrig hittar det jag söker. För jag vet knappt själv vad jag söker. Jag har en så stor rastlöshet i mig som jag inte vet var den kommer ifrån och jag vet inte hur jag ska mig ur den. Det gäller i allt jag gör. Ska vi festa,,, ,vem är det som står och hoppar på samma ställe och inte kan ha en lugn stund. Ska vi bara hänga ihop en dag så känns det som att tiden jagar mig även fast vi inte har bokat något efteråt. träffar jag någon så undrar jag vad andra människor jag. Det känns som jag inte kan stanna i nuet utan att vilja förflytta mig framåt hela tiden. Helst i 180.... Känns lite galet.

Skulle bara vilja uppmärksamma er om...

Petra är hemma och sätter upp nya gardiner! jag vill ha bildbevis å det är fort.

Husmorsewe

Okej, jag vet att jag vid något tillfälle sa att jag hade övergett husmorsfasonerna. Men, idag slog jag till. Jag Sydde!!! Moi tog fram den gamle Singern och fixa till mitt överkast. Det var ungefär en meter för brett för min säng så det var bara att klippa av och sy ihop igen. Av resterna (det är det här som är lite wowfaktor över) så sydde jag en matchande kudde. Mmmm impade? Petra var det iallefall. :)


Den där gunnar...

Det sista jag fråga Gunnar efter förra veckans träning var:
-Det är väl i vagnhärad på måndag?
-Absolut! Svara han

mmmm eller hur!

Gunnar du är så dålig, kommer till Safiren kvart i två för att börja värma upp. Vid två har han fortfarande inte kommit. vid sju minuter över så kommer katarina ner för trappan och hälsar att Gunnar är i Trosa.

Bahh jag ringer honom å han undrar vart jag är.

Sen ringer jag till mami för att förvarna henne om att Gunnar är förvirrad då både hon och Lasse ska henne i dag.

Det roliga är att gunnar påstår att han har sagt till oss båda att det skulle vara i trosa, men sen kunden efter mig är oxå i vagnhärad... undra vem som har fel. :)

virriga lilla gunnsan, det kan inte vara lätt. Men som tur var fick jag en ordentlig genomkörare ändå plus att eftersom kunden efter var sen så kunde vi köra på lite...

Dancing with tears in my eyes

Dancing with tears in my eyes Weeping for the memory of a life gone by
Dancing with tears in my eyes Living out a memory of a love that died

It's five and I'm driving home again It's hard to believe that it's my last time
The man on the wireless cries again It's over, it's over

Dancing with tears in my eyes Weeping for the memory of a life gone by
Dancing with tears in my eyes Living out a memory of a love that died

It's late and I'm with my love alone We drink to forget the coming storm
We love to the sound of our favourite song Over and over

Dancing with tears in my eyes Weeping for the memory of a life gone by
Dancing with tears in my eyes Living out a memory of a love that died

It's time and we're in each other's arms It's time but I don't think we really care

Dancing with tears in my eyes Weeping for the memory of a life gone by
Dancing with tears in my eyes Living out a memory of a love that died

Dancing with tears in my eyes Weeping for the memory of a life gone by
Dancing with tears in my eyes Living out a memory of a love that died



Ganska ofta just nu så känner jag mig som refrängen,,, det är en så bra låt.

mansdjur

ewes mansdjursförbud är över!!!

Petras börja! :)

Klantewe i farten igen

Igår var ännu en sån där dag när ewe bevisar hur klantig hon är...  eller klumpig? :)

Dan innan midsommar är ju årets största försäljningsdag under året på trossen, så då gäller det att man inte skadar sig, vem gör det halv sju på morgonen??? Jo Ewe såklart. står och skivar fläskkarre i godan ro när jag helt plötsligt skivar mitt lillfinger istället. oj då... men smart som jag är så tycker jag inte att det är så farligt, går och försöker plåstra om mig själv. Chefen ser mitt halvhjärtade försök och undrar smått roat varför det rinner blod på min arm.
- Ingen fara, det går över. Säger jag då
Han skickar dit Marianne som får plåstra om mig istället...
Det blöder igenom och jag drar på mig en handske istället och fortsätter men karren.
Det sluta blöda cirka 4h senare.

Lite senare på dagen så står jag i fikarummet och värmer min lunch. Då utbrister Lena.
-Ewe! Du har ju världens fläck på asset.
Oj då tänker jag och ber henne ta bort den.
Då börjar Lena asgarvar istället, det är inte en fläck det är ett hål. Ett relativt stort hål mitt på asset och jag bar vita trosor.
Jag frågar manda om hon har sett detta under dagen eftersom vi har jobbat ihop och hon svarar
- Ja, jag trodde du visste om det och ville ha det så.
Självklart vill man ha hål i asset, vita trosor och jobba i charken där man står med asset mot kunderna hela dagen! Självklart!!

Glad Midsommar, idag ska jag sitta i kassan och då spelar det ingen roll om ngn upptäcker ett hål i mitt ass... det syns ändå inte. :) puss puss

Kom hem!

Jag vill att Malin och Frida ska komma hem.... :) De har tagit dykcertificat nu, sweet...

18 juni

Imorgon är det 18juni, kommer ni ihåg vad som utlovades då???

TACOPAJ

Vem vill ha? På seriöst... :)

Den kommer serveras 18.00 hemma hos min mami.

Kul grej på jobbet...

Jag var så förvirrad och bakis idag på jobbet så jag glömde stänga dörren när jag skulle kissa på toan, haha. Som tur var kom ingen in. :)

på seriöst!





Vad skulle du göra om du såg att kungen och drottningen åt vid ett bord bredvid?
Fotografera och be om autograf Ta i hand Försöka inleda en pratstund Låtsas som ingenting Svimma    Se resultat


Hitta detta i Aftonbladet. Efter en artikel om att Knugen and the drottning hade ätit på en restuarang... helt otroligt. Hur många av er skulle svimma???

Hoho!

Petra och Linda I LOVE YOU!

Fredag, idag är den officiella öldagen!

Tydligen har moderaterna fattat detta, för de lurpassa både utanför bolaget och Trossen.

If I where a flower...

Jobbdagen äntligen slut!!!

Nu ska jag se på Juno, jag har sett den en gång förut men den är ju så bra så den kan man se igen. :)

jobb jobb jobb

Frida konstaterade att jag inte hade så många tider i juni, jag lugna henne och sa att det är Trossen vi jobba på. Där kan man få jobba hur mycket man vill...
klart man fick, va ledig i måndags sen jobbar jag hela veckan plus helgen, ledig nästa måndag sen hela veckan lång igen... Denise vill att jag ska jobba lite tider åt henne så juni ser ut att bli fullbokad fast jag skulle ha min lediga period då.  Funtar på att inte ta dem måste ju få sola lite oxå. :) Dax att gå till LaTross!

Leila Lindholm



Hennes kokböcker är de grymmaste, bilderna i böckerna är sååååå fiiina. Fick hem hennes nya i brevlådan i dag. Snacka om matporr. :)

To the dentist!

Va precis hos tandläkaren, min mun är AOK men däremot är min plånbok lite tunnare. Helt otroligt vad dyrt det är... jag låg och gapade i 30min och för det fick jag betala 614pix. Galet! Två röntgen, lite tandstensskrap och puts. Bahhh... Å eftersom jag bara har haft ett pytteyttelitet hål på ena mjölktanden jag har kvar så känns det lite halvt onödigt att gå dit för att få betala för att konstatera att jag inte hade några hål detta år heller. Men jag ska väl vara tacksam, om jag hade haft hål hade det varit ännu dyrare.


Haha otippat!

Jag ska vara tullenworker ikväll...trodde jag aldrig.

Jag och mitt jävla samvete



Ahhh vad jag blir trött på män!!! på riktigt, varför har man tjej om man är intresserad av andra tjejer? Det är inte första gången man träffar en ashet snubbe som man känner att visst honom vill jag ha och det verkar som han vill ha en oxå. Så håller man på med den där berömda parningsdansen i siochså antal timmar, man kommer så långt att det är väldigt uppenbart att han vill något. Men man har ändå hajjat grejjen att han är upptagen så man har själv blivit lite avvaktande. Så är de tokpå!!! Varför? Varför ens vilja hålla på med någon annan när man har tjej? Min filosofi i det hela är att då är inte det förhållandet rätt och om det inte tar slut nu så tar det slut snart.... det brukar jag även poängtera till snubbarna som beter sig som ovan. Så ni som känner er träffade av ovan beskrivning dumpa tjejen/killen på en gång... förhållandet är inte TheIt! För när ni hittar rätt så kommer ni inte kunna tänka på någon annan. I promise, jag har sett det. Okej!!

Skolavslutningspics!

idag har vi haft skolavslutning... Det blev picnic vid Rudansjön. Väldigt mysigt och nice. Ahhh va skönt att bara ligga i gräset en hel dag och prata skit och sola.



Från början var nästan hela klassen med... .men i slutändan var det några tappra få kvar.



Bild fem är bild fyras fel... :) Lite oklart vad Anna tänkte, men jag har en hel bildserie när vi letar finfina träd....






Skit ska skit ha,,, eller vad säger du Petter??? Är man dagens födelsedagsbarn dessutom så får man tåla lite...
Grattis Petter!

För alla er som varit oroliga...



Ägget har fått flytta upp några hyllplan, så har det tur så är det sålt tills nästa påsk. :)

memories

va på kusinernas student idag,,,, shit det var lixsom sju år sen jag tog studenten. Känns som igår. vi hade en grym student, fram tills att vi hade åkt runt med buss till alla i klassen. Det blev väldigt segt framåt tretiden på natten. Jag tror att det var bäst drag hemma hos mig, jag var första stoppet. Vi sprang in i huset tog alkohol och mat och var ute ur huset på mindre än en kvart. Alla gäster satt kvar som förstelnade. åhhh vilka minnen. Det är lite synd att bilderna från studenten är tagna med en oldschool kamera så man inte har några i datorn, annars hade jag lagt in några sköna pics.

Ajajaj

Jaha... så har man haft Gunnar igen, oj vad han körde med mig. Känns som att jag inte kan stå på bena. Han konstatera att jag har en inflamation på asset, hur skoj är inte det? bahhh vi börja köra de roligaste skämten,,, ett av dem var när vi skulle föreställa oss vad de på apoteket skulle säga när jag ska gå in för att få salva för det.

-Hej ursäkta mig, har ni något för inflamation på asset....?
De lär ju ställa fram 5kilos dunken. :)

Det är så skoj att ha Gunnar, man garvar en timme i sträck. Ska bli skoj i sommar. Nu kommer jag ju jobba på Trossen så då kan jag ha honom lite mer regelbundet.

ja det är fredagkväll och dans i folkets park!



Hur mysig är inte TrosaSkärgård? Den är bäst, speciellt om man får åka ut med en båt, grilla lite och dricka några kalla. Helt enkelt underbart! Very nice fågelbajs.

image365




RSS 2.0