Medium!

image359

Det här är det bästa på torsdagar, när man hinner se.

Sol i sinnet en pinne i minnet!

Träffa Inga-Stina (min granne) i morse... hon hade haft så mycket att göra igår så hon hade inte hunnit ta in posten, huvaligen... När jag blir gammal och grå så hoppas jag inte att jag behöver stressa så att jag inte hinner ta in den.

Hahahaha

Jag har glömt bort det roligaste, i lördagsmorse.
Jag vakna av min egen fjärt!
är det inte komiskt???
Bahaha

12 poäng till Ewe!

På riktigt, igårkväll var ju ett skämt. Hur sjutton kunde det gå så dåligt för oss? Visst jag rösta inte på henne i sv.finalen men jag tyckte ändå att hon hade en bra låt. En riktigt bra låt, en topp fem iaf. Inte som nu en 18:e plats och att t.o.m spanien och bosnien kom före, två länder som hade låtar som man bara skämdes för.





image358

Hur kan man förlora med en hejjarklack som är så här snygga? Ehh jag förstår inte.

klappat och klart och den kosta 1000:-

image352

jag är så glad, den blev superfin!!! Jag trodde han skämta när han börja, det kändes ingenting först. Det brände när han gjorde undersidan men annars så var det ingenting. Grymt!

Tattoday!

image351

hejhoppgummisnopp

På tre dagar har jag hunnit vara i Frövik, Arboga, Västerås, Eskiltuna, Rimfors, Linköping, Flen och Katrineholm. Under hela resans gång med projektledaren Kennet, (världens skönaste lirare) har jag fått lyssna på samma skiva!! Inte lika skoj. Det har varit en Thaiskiva ungefär en sådan som brukar rulla på restuaranger... man tröttnar ganska fort. Men så vill man ju inte vara för snäsig och be honom byta. Jag försöker ju ändå göra ett gott intryck. Men seriöst, vi har typ spenderat 14h med samma skiva på.

Annars har det varit grymt lärorikt och skoj att vara med Kennet i 3dagar. Jag har varit med på 2byggmöten, 1sambandsmöte, 2 möten med handlaren där vi har spånat runt vad som ska hända och 1uppföljningsmöte. Har blivit en hejjare på att förstå hur det fungerar när man ska starta olika projekt inom Ica. Antingen det är en nybyggnation på befintlig lokal, nyetablering eller om det är en omflytt inne i butik. Kennet är grym på sånna grejjor.


heyho

image348image349

image350



klassträffen













Tjo å tjim!

Snart är det dax!
Vi ska ha 10års återträff vi som gick ut nian tillsammans, Ska bli skoj, tror jag...
Eller jag och Linda kommer ju ha skoj. Det vet vi ju. Vi har ju alltid roligt ihop. Vi var inne på att vi skulle glida in som glamrockare. Men den ideén fick överges då Linda inte hade med sig sina rosahotpants. Illa Linda,!

Men men... vi kommer rocka hårdast!

Snart kommer ett glatt gäng hem till mig för lite förkrök. Hoppas det blir bra bilder inatt. Linda lova att ha med sig kameran för en gångs skull.

Undra hur alla ser ut, de som man har umgåtts med vet man ju. Men sen är det en stor skara som man knappt sett sen vi gick ut tillsammans. Det kommer ju bli jättekonstigt.

Pöss i ljumsken och ha det bra, ligga lite och fundera

Dagens födelsedagsbarn!

Grattis Malin!

Du börja ju redan bli full därborta i Australien så jag vet att du har det bra. Pöss pöös!

image328

God Morgon

Idag är jag ledig! Wiee. Då ska jag:
Ligga kvar i sängen ett tag till
Diska och städa, fast inte för mycket
Träna på gymmet
Ringa Kennet som jag ska konsulta med på måndag
Äta middag hos mormor och morfar
Hänga med vännerna, om det är någon som vill  hänga med mig? :)
Puss puss

Dagens vän(er)!

Idag tänkte jag på mina vänner! I love alla mina vänner, de är underbara. kom på att jag ska försöka berätta lite kort om några av dem. De som jag hänger mest med.

Först ut måste ju Fruktmaffian bli. det är en 6brudar och flanders. Vi blev ett tight gäng för sisådär ett år tillbaka. Innan kände vi varandra men några kände varandra mer och några kändes genom någon annan. Men för ett år sedan så blev jag och Carro singlar och då började vi umgås massor. Flanders halka med på ett bananskal och nu är han en av tjejerna... han har blivit så tjejjig att han t.o.m med är på jakt efter hunkbrudar när vi är ute.


Flanders, Frida, Linda, Malin, Petra och Carro!

Sen har vi de nya vännerna i klassen. Underbara människor som jag inte skulle kunna klara mig utan. De är som en gott och blandat påse. Allt finns!





Reneé, Petter, Miranda, Anna, Sofia, Biggan, Sara och Anton

Sedan har vi ju alla underbara vänner som bara finns där och är sådana toppenlirare oavsett när man träffar dem


Ante, DP, Carolina, Nicklas och Tom

Mari, Jesper och Christian

Hibba,Jenni,Mats och Dan

Yolanda,Henke, Pelle, kaj och Kattis

Sen har vi två personer som jag inte riktigt vet vart jag ska få in.... De tillhör inte fruktmaffian men betyder så otroligt mycket för mig. Linda du har alltid funnits där och kommer alltid finnas där. I löve yö. Nicklas du är en av mina äldsta vänner och nu har du flyttat ner till skåne. Miss you a lot! Å förstår ni att ni är inte några linslusar någon av er, ni två är de jag har minst kort på i hela datorn. Posa mera!

image326image327

Detta är ett litet urval av mina vänner. Älskar dem alla,
har ju såklart inte med alla... har inte bild på alla. :)

Pöss i ljumsken!


Vi har blivit med båt!

image293image294

Flanders har köpt båt, så vi har ju köpt båt....
jag, linda, frida, petra och Malin
Jag ska sy saker... oklart ännu vad men det blir lite kuddar och gardiner. Sen kanske en piratflagge eller dylikt. Kan bli nice. Men ni får se upp på de sju haven för nu har vi en båt att leka pirat med! ayyt grrr

Here´s Ewe!

I´m back!
Haha... tillbaka från konsultjobb in Uppsala.

Jag har varit i Uppsala på Supermarket Sävja. Vi har byggt om hela färskvarulinjen. Det blev toppenbra. Mest nöjd är jag såklart med deliosten. :) Den har jag gjort, från egna huvudet. Det andra gjorde vi från planogram.

Men nu är jag tillbaka i Trosa... imorrn ska vi till MaxiHanninge och göra någe. Vet inte riktigt vad ännu. Men det får jag väl se imorgon.


Grattis

image292

Grattis Magnus, bra kämpat. :)

Den badaren funkar inte

FARMOR!
Du får inte ha cancer, jag förbjuder dig! å Det grövsta... du ska va pigg, glad å dricka vin med mig i alla dar. Det vet du. Klart det bara är lite gallsten du vet det. såklart. Inget annat kan det vara, för du kan ju inte ha fått bukspottskörtelscancer, du hör ju hur löjligt det låter. Bahhh

Sen måste jag säga!

1. Anton, du vet vad som behöver sägas när det ska sägas. Det är helt otroligt att du kan göra en så glad. :) Lätt Tequilapicnic med ommöblering av din lägenhet. Sen vet du att det är dax för inburning i din nya lya på 2kvm.

2. Jag älskar FRIDA, LINDA, PETRA, FLANDERS, CARRO, MAMMA, LASSE

3. Om jag går vilse inatt så skyller vi allt på att sängen har  blivit 50cm större och då är det lätt att gå vilse.

4. Jag tror att mannen från Uppsala är sjukt rolig och att ett mumintroll kommer inkasseras. kanske elller så är det han som är mumintrollet.

5. Det här med glasögon,! Shit pommefrite (petra) När man tar ur linserna bör man veta var glarrerna är... eller jag bör ju det eftersom jag är blind och inte ser ett shit utan dem. När jag har placerat ut dem på okänt territorium så är det kört. Å det menar jag att det är kört, på riktigt. Det tog mig säkert över fem minuter att hittta dem fast de låg precis bredvid sängen.

6. Mitt kylskåp är på G att lyfta, undra om det ska åka inrikes eller utrikes. hmmm svår fråga. Men snart lyfter det.

7. Var är maten?

8. Var är mansdjuren? Det skulle vara mindre läskigt om det fanns ett sådant i närheten. Lätt.

9. Hur många siffror ska jag skriva? ehhh stoppa mig, någon!

10. tumtidum,,, dumttttiiiidum. ratirajrrraaajjrarj.

Korrekt uppsnappat!

Jag har bestämt mig för att bli lite folkskygg! smyga runt och inte prata med en jävel. Titta lite misstänksamt på alla i min omgivning. Få dem att tissla och tassla... helst ska de peka också. Jävlar va enkelt livet kommer att bli. Kanske lite ensamt, men man behöver ju inte oroa sig för att man ska tro att de tycker om en. Man vet ju redan att de flesta tycker att man är en kuf. Hmmm finns ordet kuf, har för mig att det finns ett sådant ort, det var ett roligt ord. Men saken med att vara lite folkskygg och udda är ju att man vet vad man får. Saker blir så mycket enklare och man behöver inte inbilla sig saker. 'eller inbilla sig, man slipper lyssna när folk uppenbarligen inte talar sanning. Så från och med nu har jag slutat umgås, prata och vara med människor.


Ps jag har ett tillägg, Anton säger att folkskygga människor skriker mycket, på Tvn. hmm det kan jag ha lite svårt för. Ds

!!!!!!!

If there is a will, there is a way!

*GoÅGladKexChoklad*

'

1. Ta inte gratistidningarna! Snälla...! Det finns jättemånga redan på tågen ni kan läsa. :)
2. Flanders tvättar och står i.
3. Men hoho, titta va jag hitta i botten av hans tvättkorg. Nalle!
4. Biggan ser lite vilse ut, men det va hon ju inte. Vi var ju på Willys och spionera
5. Ska ni till Anna? Ta sikte på denna. Jättelätt att hitta.

Tjoho!

Nu sitter jag ute hos Anna i Axelberg. :) Vi ska ha plugg e.m och få den där satans juridiken ur världen. anna är så söt, hon jobba till fyra men jag va klar vid kvart i tre så då skicka hon hem mig med nycklarna. så här sitter jag och väntar på henne.

Tycker om denna bro!

image286

En helg på IcaTrossen med LaLiganBäst!

 




Frida, Ante och jag är ju bäst på söndagar!



ja visst

Anna and the City säger: FAAAAAAAAAAAN
 Ewepewwe säger: helvete
Ewepewwe säger: pung
Anna and the City säger: KUKIS
Ewepewwe säger: fitta
Anna and the City säger: ANALHÅL
Ewepewwe säger: horunge
Anna and the City säger: BAJS BARN
Ewepewwe säger: råttpitt

Hög nivå på annas och mitt msnsamtal idag.... oja!

Grattis!

Idag är det två födelsedagsbarn... wiee! Grattis Miranda och Lillen. :)


image276image277

shit man

det är någon som har varit hemma hos mig, stört.
Den har stökat ner som fan, och stekt ägg i köket utan att ha diskat. Vilket ass... varit bland mina kläder oxå. skumt. Värst av allt! Personen har sovit i min säng oxå... och glömt att bädda och ta upp alla sängkläder från golvet. Fest verkar han ha haft oxå.

Shit är det någon som vet vem som har varit hemma hos mig och gjort detta??

har ni??

har ni tagit prästens sko, prästen sko prästen sko
har ni taigit prästens sko ja eller nej?


kan någon svar?? hoho

Mumma!



Syrran gjorde smurrtårta, sen fick jag sitta mellan Mami och Morbror!



Jag är trött

Jag är trööööööööööööööööööööööööt. Men ändå rastlös, varför? Tokigt värre.
hmmm

RSS 2.0