glömde

gissa när operationen är`????

Jo, dagen innan nyårsafton, skoj va??? haha

förra året hade jag feber och i år ska jag gå med smärtor. puhh

Blä!

Okej idag kanske inte var den bästa dagen i hela mitt liv.

Fick besked från kvinnokliniken. Jaha, nähä... så ska man få operara sig. urk, lokalbedövning = spruta!!!! å så ska de rota runt och skära bort en bit av min livmodertapp hur skoj låter det??? nä just det, någon frivillig som vill byta?

Förra vecka så hitta jag den finaste jackan ever, i tisdags skulle renée gå in och handla den innan hon kom ner till trosa. Tror ni att den fanns kvar? närå, klart den inte gjorde. Idag har hon och jag sprungit hela Södertälje nog för att hitta en lika fin jacka. näää allt ska var så himla fluffigt och pråligt. Puhh not my style. Imorrn drar jag och petra till Nypan för att se om det finns något där.


Tjoflöjt

Både jag och Renée fick VG på butiksdesign! Det var det finfina huset tror jag... och att vi fick VG på tentan ios.

Min favvolåt!

"Be My Baby"

The night we met I knew I
Needed you so
And if I had the chance I'd
Never let you go

So won't you say you love me?
I'll make you so proud of me
We'll make them turn their heads
Every place we go

So won't you please
(Be my, be my baby) Be my little baby
(My one and only baby) Save me my darling
(Be my, be my baby) Be my baby now
(My one and only baby) Woah-oh-oh-ohh

I'll make you happy, baby
Just wait and see
For every kiss you give me
I'll give you three

Oh, since the day I saw you
I have been waiting for you
You know I will adore you
Until eternity

So won't you please
(Be my, be my baby) Be my little baby
(My one and only baby) Save me my darling
(Be my, be my baby) Be my baby now
(My one and only baby) Woah-oh-oh-ohh


We are The Scientist har gjort en så grym version av "Be my Baby" jag uppmanar alla att lyssna på den. Den är så sjukligt bra. Just nu sjunger jag den ett gäng gånger om dagarna, ja jag kanske inte finsjunger den. Det är mest skrål och skrän,,, men hey thats just me. :)





Pöss på er!

ja förstås

Sen tror jag ju på låten kärlekens bandvagn, men det är ju självklart. :)

Love will lead us right...

Bahh my as att den gör. Men det är en bra låt. Om ni inte har hört den så gjört. Jag tror mer på låten Love will turn you around. Den känns mer applicerbar. Puss

Tjipp

Va inne på Emelinda´s Blogg och hitta en länk till ett personlighetstest. Hon och jag fick samma resultat.

Din personlighetstyp: Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig: Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Ja alla brukar ju säga att jag skulle passa som lärare och affärsbiträde har jag ju jobbat med. Ska nog satsa på musiken ;)


Uhhh!

Imorrn bär det av till charken. Wiee va skoj. Eller hur. jorå så att. Kockkläderna ska på, ja jag vet... Vi har ju inte äkta KOCKKLÄDER. Men det känns lite som det. Speciellt förklädet, det är det bästa med hela utstyrseln. Ja förutom min fina nya hätta. Den är ju jätte söt, jag har gjort den så att det ser ut lite mer som en bandana. Nice!

'

Ante klante,,, han hoppa från ett tak i spanien och är sjukskriven jätte länge för han hoppar på kryckor. Va har vi sagt om tak??? lilla plutten

Kan man adoptera???













Då vill jag göra det med den här ungen. Okej den är tecknad, men den är ju jättesöt. :)

jag har ätit pannkakor...

Nä nu ljög jag ju... Thihi va tokigt det kan bli. :)
jag åt ju snitzel, potatis och svampsås. Smurr mumsfillibabba

Vi har stått på Saco-mässan idag. Å jag kom på en sak. Guuu va skönt att jag har gått ut gymnasiet och att jag fick lite framåtanda. En del tonåringar klarar ju inte ens av att säga flasklock. Shit alltså. Sen kom jag även på att jag inte ska bli en sån här som delar ut saker till folk på gatan. Det är inte min grej. Fast Renée och jag fick ju in snitsen till slut. Vi hördes nog mest iaf på hela mässan. Ja förutom tolkarna mitt emot som körde teckenspråkracedans. De hade ganska hög musik. :) Puss puss

Hyllning till snön!

Nu snöar det för första gången sen sist det snöa... :) eller sen i våras nån gång. pöss I löve snö!!!!!



My love!


Tjoflöjt

timbuktu here we come!

Ja hur långt är det nu kvar...?

Tills det är kryssning med Timbuktu??? jo det är bara tors och fredag och sen så är det lördag. Å då är det Timbuktu. :) Wiee...

Har lyssnat på hans nya skiva nu i ett antal dagar. And I just Have to say - Mucho grande bra,,, eller några andra fina ord på spanska som jag inte kan uttala eller stava. Men jag kan verkligen rekommendera Timbuktus  En high 5 and 1 falafel. Grym! mina favvolåtar hittills är: N.A.P Säg inte Nä Säj Jää En high 5 and 1 falafel Fubbick Fubbick Schnyyygg Tack för kaffet. Men jag lovar att jag hinner byta dem oxå. :) saker och ting Timbuktu gör har en förmåga att växa med tiden och så hittar man nya favvisar hela tiden. Det tog ju en stund innan jag upptäckte "Strö lite socker på mig" s tjusning och fantastiska sound.

ja nu ska jag sova för jag har planer på att gå upp tidigt och springa. :) pöss

Ny Tattis!




Okej, den är väldigt blodig än så länge. Men den är så fin!!! :) Tack pappa! Å jag är så glad att jag ritat den själv.

Nu funkar inget,,,

varken teven eller internet, blä för telia! tog med mig datorn till syrran för att testa om det funka här. å det gjorde det.

Istället för Bamsemärke!




Idag var jag på sjukhuset för att göra fler tester angående mina cellförändringar i livmodern. Han hitta tre som han tog tester ifrån. Det var inte skönt kan jag ta och meddela er! Hoppa ni slipper det, fick ligga med benen i vädret i nästan en halvtimme och det kändes som att halva livmodern åkte med. Nu får jag vänta i tre veckor på att få höra svaren på de proven. Antingen så blir det operation eller så får jag komma tillbaka igen om 6månader för nya tester. vi får se...

men när man var lite så fick man alltid ett Bamsemärke eller någe annat för att man var duktig hos doktorn. Mami var med min in idag och när jag kom ut så sa jag att jag inte hade fått något märke... men istället fick jag ett par strumpor av henne när vi var på citygross. Tack mami!

Ho ho ho...

Tänkte nästan fortsätta frasen med hoe men det hade ju blivit lite tokigt. Hade det jö... :)

Men jag kom och tänka på en sak. Hur många av era vänners adresser har ni egentligen? Hur ofta förlitar ni er inte på att google/eniro eller hitta.se ska finna adresserna åt er...???
ja jag vet att jag måste börja collecta alla vänner som inte finns där så att jag får deras adresser för snart är det jul. Mmmm sug på den ni, det är faktiskt inte långt kvar. Å om handel kan börja förbereda varför kan inte ni???
Tänkte på om man skulle trycka julkort iår eller om man ska göra som alltid har gjort.
Anywhy, börja samla era vänners adresser för snart är julen här och då vill iaf jag ha ett julkort av er.
Men ni kan vara lugna, jag finns lite här och var in the cyberworld. T.o.m på fler adresser än 1 och det är inte mitt fel!

God Jul lite i förskott!

Renée här har du!




Renée kolla pannlampan, och se att jag har en till reflexväxt till de gångerna du kommer bo i Trosa och följa med ut och springa! Bra va??? jag tog bilden idag innan springrundan bara för att visa dig. Men jag tog inte med mig pannlampan eftersom jag skulle springa på uplysta gator.

söndagkväll och frågorna hopar sig...

1. Ska jag städa eller träna först?
2. Ska jag äta finmiddag för mig själv eller något enklare?
3. Har jag bokat tvättid? Å isf när?
4. Varför kom det ingen snö i helgen? De varna å varna och jag blev så glad.
5. Hur kom det sig att Frida huxflux blev magsjuk? Var det maten eller....

Malax Tv del 2
















RSS 2.0